Kulmofén Recenze Rowenta CF9620F0

Recenze Rowenta CF9620F0

Rowenta Ultimate Experience nabízí ideální řešení pro rychlou úpravu účesu. Vlasy nejen vysouší, ale zároveň je tvaruje, díky čemuž zrychluje každodenní péči o váš účes. K dispozici je několik přednastavených stylingových programů, které automaticky upravují nastavení teploty a rychlosti otáčení pro dosažení požadovaných výsledků úpravy účesu. Integrovaná iontová technologie odstraňuje…
Porovnat ceny 2 899 Kč

Alza.cz
Odborná recenze
Alza.cz

Rotační kulmofén usnadní každodenní úpravu vlasů. Tento přístroj s několika nástavci se hodí pro všechny typy vlasů a pomůže s tvorbou několika druhů účesů. Zároveň je vlasům šetrný.

Více na Alza.cz

3 nástavce

3 teploty

Neničí vlasy

Pohodlná manipulace

Rychlé vysoušení vlasů

Vyšší cena

dana.mak3. února 2025

S přístrojem jsem velmi spokojená - k dispozici jsou 3 nástavce a 3 programy. které výborně poslouží k dokonalé úpravě vlasů

radka.kohutova7. dubna 2024

Na dlouhé vlasy určitě suoer, na kratší horši.Vytvoří nadýchané vlasy, ale je to náročné.

Elektrizují mi po něm vlasy. Je hlučný

Nejsem úplně zklamaná, ale ani nadšená. Spíš se s ním naučit pracovat.

Registrovaný uživatel16. června 2023

Značku ROWENTA používám mnoho let. Sice jsem měla jiný typ a už mi dosloužila, tak jsem si koupila tento typ a spokojenost.

Registrovaný uživatel10. května 2023

Tento rotační kartáč je příjemný do ruky, dobře se sním pracuje, skvělé je, že se sám otáčí a kupodivu se do něj vlasy nezamotávají. Neumím si sama vyfoukat vlasy přes kartáč a proto je tohle pro mě ideální. Pravda je, že jsem čekala, krásné vlny, to se mi zatím nepodařilo, asi se s ním musím ještě naučit lépe pracovat, ale zatím jsem ráda za to, že mám po prosušení a pročesání tímto kartáčem vlasy krásně hladké, lesklé, nejsou roztřepené a krásně se hýbají. Jsem moc spokojená a můžu ho vřele všem doporučit.

Registrovaný uživatel12. dubna 2023

na výběr tři nástavce

Registrovaný uživatel14. března 2023

zatim jsem spokojená i když mám kratší vlasy dobře je zvedá od kořínků chce to zpočátku jen trochu šikovnosti teď už vše OK.

Registrovaný uživatel1. ledna 2022

Lehký , příjemný do ruky. Krásně zvedne vlasy od hlavy, dodá objem a krásný tvar.

Velmi dobré rozhodnutí pro pořízení tohoto produktu.

Registrovaný uživatel29. prosince 2021

Vlasy krásně drží objem (když jsem fenovala večer, vzbudila jsem se s hotovou hlavou ráno) (krátké mikádo z jemných zpravidla splihlých vlasů) Vlasy neuvěřitelně lesklé, až se mi tomu nechce věřit, že by to bylo jen kulmou, ale nic jiného jsem v péči o vlasy neměnila. Nefouká horký vzduch, je jen lehce teplý.

Chvíli trvá, než přijdete na správný grif a točíte tím správným směrem a správně velké prameny. (mě konkrétně 2 fenování) Všechny mé předchozí kulmy měly na přívodním elelktr. kabelu "poutko", využívala jsem k zavěšení na háček v koupelně. Tato ho nemá, vyřešila jsem po svém, ale poutko by bylo fajn.

Jsem moc spokojená a doporučuji :)

Registrovaný uživatel27. prosince 2021

Vybrala jej manželka..takže ok

Registrovaný uživatel25. prosince 2021

relativně lehká

profesionální provedení

Registrovaný uživatel9. června 2021

Profi výrobek příjemný a šetřící vlasy

Neskladný

Jsem spokojena s cestováním si poradím

Registrovaný uživatel10. října 2020

Super úprava vlasu trvá o polovinu méně času než s obyčejným fénem

super pomocník