Strojek na vlasy Recenze Rowenta Advancer Expert TN5241F4

Recenze Rowenta Advancer Expert TN5241F4

Zastřihovač vousů Rowenta TN5241F4 Advancer Xpert s výkonným motorem s rychlostí až 6500 ot./min a nerezovými čepelemi s titanovým povrchem pro pohodlnou péči o vaše vlasy a bradu. Dodávaný je se 3 hřebenovými nástavci (2 na vlasy a 2 na tělo). Vysoce odolné nerezové čepele s titanovým povrchem jsou zárukou dlouhé přirozené ostrost a životnosti až 15 let. Dlouhá vydrž baterie zajistí až 120…

zbynek.halabrin14. září 2025

Od značky Rowenta mám již několik výrobků.A zatím velká spokojenost.

Kvalitní výrobek s bohatým příslušenstvím a skvělým designem .

Registrovaný uživatel9. května 2022

Na vousy a krátké vlasy výborný.

Na vlasy delší nad 15 mm, se vlasy ohýbají a nutné použít jinou techniku.

Pekný vzhled, dlouhá výdrž baterie, funkčnost na krátké vlasy dobrá.

Registrovaný uživatel21. března 2022

Tichý, ostrý-použivam na psa,zcela bezproblémové stříhání.

Registrovaný uživatel28. ledna 2022

Prostě super

Registrovaný uživatel24. ledna 2022

Spokojenost, pro stříhání vynikající

Krejcar Stanislav21. září 2021

Není to můj první zastřihovač vlasů. Ale zatím se jeví jako nejlepší ! Zkušenosti jsem začínal s těmi nejlevnějšími , u nich je problém s krátkou životností. vyzkoušel jsem i zastřihovač jenž je prezentován v mediálních reklamách. Rozhodl jsem se ale vyzkoušet Rowentu Advancer Expert a zatím jsem neprohloupil. Používáme ho já i vnuk, a plně nám vyhovuje.

Zatím nevím o žádných.

Rowenta Advancer Expert TN 5241 f4 je srovnatelným s konkurencí a svoji práci spolehlivě zvládá.