Pračka Recenze ROMO RC390

Recenze ROMO RC390

Vířivá pračka Romo RC 390 představuje retro způsob praní, kterému i dnes dávají některé domácnosti přednost a svým způsobem je tento model ojedinělý. Kombinovaná vířivá pračka Romo s ohřevem vody disponuje navíc odstředivkou prádla. Vypráno budete mít do 6 minut a odstředěno do 3. Vířivá pračka ROMO RC 390 b má kapacitu 1,5 kg prádla, kterou vám umožní vyprat bez automatiky dnes již klasických…

Klapča3. srpna 2025

I když máme automatickou pračku, tak jsme si na tuto pračku zvykli a používáme ji hlavně na vyvářku bílého prádla, které potom dáváme vyprat do automatické pračky. Obě pračky máme v prádelně, takže nám nezabírají místo v bytovém prostoru. Asi blbneme, ale prádlo máme nádherně čisté.

Jen to, že zhruba po 10 letech mírnějšího používání začala protékat.

Nedáme na tuto pračku dopustit, jsme s její funkcí spokojeni.

rsamaj9. června 2024

Jednoduchý a hlavně spolehlivý výrobek bez zbytečné elektroniky. Předchozí typ jsem měl 40!!! let.

Jediná nevýhoda je trochu větší váha.

Skvělá pračka do malého bytu nebo na chatu.

Registrovaný uživatel9. června 2023

Praktická, úsporná, rychlá, pěkně vypráno.

Mohla by být levnější.

Zaeučeně +++

Registrovaný uživatel12. března 2023

Pro menší domácnost je velmi vhodná. Je úsporná, mám vypráno i s úklidem za 2 hod. Kdo neni líný se hýbat tak je tato pračka fajn.

Je to naše již 3 pračka Romo combi (za 30 let) ale ta poslední měla bohužel špatné oplechování a tak to zrezlo. Jinak je vše v pořádku.

Když se změní kvalita oplechování tak je to pračka na hodně dlouhou dobu. Nezmar.

Registrovaný uživatel29. října 2022

Jednoduchost

Super vypere, vhodná na chalupy bez možnosti tlakové vody.

Registrovaný uživatel1. září 2022

zkušenost z minulosti. Doufám, že bude stejně spolehlivý s dlouhou dobou životnosti, jako měla moje babička. na trhu není jiná alternativa, plastové "šunty" se nedají počítat jako konkurence.

cena- doufám, že výše ceny je odrazem kvality

Registrovaný uživatel8. srpna 2022

Skvělé praní bez nutnosti přívodu vody.

Registrovaný uživatel11. června 2022

lepší pračku jsem nikdy neměla. Peru s ní celý život cca 50let.

Pro nemá žádné zápory

Rychle vypráno. Prádlo je měkounké a bílé jako sníh. Automatickou pračku jsem používala pouze 1 rok a protože mi nevyhovovala vrátila jsem se zpět k této.

Registrovaný uživatel17. května 2022

Lze postupně prát prádlo z rúzných materiálů, při různé teplotě, zůzných barev, jednoduché a rychlé ždímání

máchání většinou ruční

Registrovaný uživatel10. ledna 2022

Při výběru pračky jsem sázela na jistotu: moje poslední pračka ROMO 390 mi dobře sloužila 16 let

Registrovaný uživatel10. prosince 2021

Perfektně pere jsme sní spokojeni

Registrovaný uživatel18. října 2021

je o.k.

vysoká cena na tak jednoduchou pračku.

jednoduchá a praktická pračka akorát dost drahá na to že manuální a cena je vyšší než u plně automatické.

Registrovaný uživatel2. října 2021

praktičnost

Registrovaný uživatel12. září 2021

Asi nejlepší alternativa pokud nelze mít automatickou pračku.

Automatickou pračku lze pořídit levněji.

Registrovaný uživatel3. září 2021

kvalitní praní i ždímání

po prvním ždímání odešel motor,ale za tři dny vyměněn za nový v rámci záruky,jinak spokojenost

Registrovaný uživatel30. srpna 2021

Tento spotřebič mám krátce a zatím spokojenost

Uvidím. časem

Registrovaný uživatel21. srpna 2021

Druhý den přestala jít ždímačka. Dostala jsem čísla na dvě záruční opravny v okresu České Budějovice. Obě mi řekly ze mi domů nepřijedou. Takže jsem si našla opravnu která přijela a oprava stala 500 Kč. Prodávat zboží to je Ok. Ale když už ho mate a rozbije se tak mate smůlu.

Prodej Ok záruční servis bez šance.

Registrovaný uživatel17. srpna 2021

Mám už 3 pračku tohoto typu a nemohu si ji vynachválit.

Registrovaný uživatel3. června 2021

Jednoduchá obsluha a intuitivní ovládání, je dobrá tam, kde je nedostatek vody.

Vidím jako nevýhodu, že při zavření víka ždimačky se automaticky spustí ždímání.

Kromě nového "obalu " je několik desítek let úplně stejná, ale s tím jsme ji kupovali. Snad bude stejná i kvalita a životnost. Oproti automatickým pračkám je dražší... Na chalupu dostačující, celková spokojenost.

Registrovaný uživatel16. května 2021

velmi praktická, vypere víc prádla