Recenze Rok v Provenci - Peter Mayle (2013, brožovaná bez přebalu matná)

Recenze Rok v Provenci - Peter Mayle (2013, brožovaná bez přebalu matná)

Rok v Provenci, kniha britského publicisty a spisovatele Petera Mayleho, nás provází měsíc po měsíci rokem novopečeného majitele domu v Provenci. S anglickým humorem v jeho nejlaskavější podobě nás autor seznamuje s radostmi i úskalími života cizince, který se rozhodl uskutečnit svůj sen žít v místě, které dosud znal pouze jako turista. Pro přistěhovalce je všechno nové, barevnější, voňavější, a…

Registrovaný uživatel1. července 2021

Mám ráda jak tento druh literatury, tak i spisovatele. Tento svazek mi chyběl. Svižně napsané, dobře se čte a vyvolává vzpomínky na vlastní pobyty před dlouhou dobou. K tak milým knihám se často po chvilkách vracím. Mám n nich oblíbené úseky.

Kniha mi dělá radost a pookřívám už při pohledu na obálku.

Registrovaný uživatel22. května 2021

Líbí se mi knihy o způsobu života v určitých lokalitách, mám ráda popis zajímavých receptů.

Ke knize se ráda vrátím.

Registrovaný uživatel12. dubna 2021

Knihu jste mi nedodali. Ukázalo se, že ji nemáte na skladě, ani není skladem u žádného z Vašich dodavatelů. Nechápu, že máte tento systém nastavený tak špatně, že se mě takto hloupě (promiňte) ptáte.

Ach jo.

Registrovaný uživatel12. října 2020

Knížka nejen pro odpočinkové čtení. Doporučuji každému, kdo miluje Provence.

Registrovaný uživatel14. června 2020

Miluji Francii, miluji Provence...