Kompostér Recenze Rojaplast ECO 320 l antracit

Recenze Rojaplast ECO 320 l antracit

Kompostér Rojaplast ECO o objemu 320 l má speciální tvar, který zajišťuje cirkulaci vzduchu urychlující rozkladný proces. Konstrukční řešení kompostéru zabraňuje vytváření typického zápachu. Zámečky plastových dílů ulehčují snadnou montáž bez použití nářadí. Dolní dvířka umožňují snadné odebírání zralého kompostu.

TEPA2. prosince 2024

kvalitní kompostér,tento typ už mám jako druhý,ten první mám už deset let

jediný nedostatek : je dobré po složení stáhnout pevnou páskou na dvou místech hlavně nad otvory pro výběr humusu ,aby se vahou obsahu humusu nerozpojil

Jinak velmi dobrý výrobek,za použití bakterií do kompostu

Registrovaný uživatel24. července 2024

Velmi hezky vypadá.Doufam že mi bude dlouho sloužit.

Registrovaný uživatel17. června 2021

kompostér je to taková hrachovina a špatně se sestavuje,měla jsem i myšlenky ,že ho vrátím

nekupujte

Registrovaný uživatel2. března 2021

Objemný

Špatně se sestavuje, na svou velikost se obávám, zda se při naplnění nebude rozkládat. Spojovací části v horní části výrobku odpadávají už při manipulaci ještě předtím, než do něj bylo cokoli vloženo.

Zakoupila jsem bohužel větší, než jsem měla v úmyslu. Sestavení není úplně snadné. Měkčí plast na tak objemnou nádobu.