Oproti recenzím hodnotím kladně "fortelnost" výrobku, kvalitní zpracování. Odvlhčovací výkon v místnosti 21m2 je dostatečný, denně vytáhne cca 3-4 litry při teplotě 21 stupňů a vlhkosti 75%. Na noc ho vypínáme, hluk není tak hrozný (v místnosti během provozu nikdo není a navíc se doporučuje mít odvhlhčovanou místnost kvůli výkonu přístroje zavřenou). Spárování s aplikaci proběhlo v pohodě, vyžaduje ovšem Wi-fi 2,4G, na to pozor. Ovládání je blbuvzdorné.
Ocenil bych delší síťový kabel, není vyloženě krátký, ale pokud vysoušeč stěhujete po místnosti a nemáte moc zástrček, budete potřebovat prodlužku.
Vysoušeč jsem pořídili kvůli zvýšené vlhkosti v ložnici, máme 10 let starý zateplený bungalov, kde se začala dělat v rozích černá plíseň, teplené mosty nemáme, cirkulace vzduchu díky skříním a nábytku byla nedostatečná a větrání nepomáhalo, obzvlášť v zimě, kdy si větráním z venku natáhnete do místnosti ještě větší vlhkost, než ji tam máte. Za týden jsme z místnosti vytáhli přes 25 litrů vody a vlhkost srazili ze 78% na 55% a je to opravdu znát. Výrobek disponuje i čističkou vzduchu, která ovšem nefunguje současně s odvlhčováním, je třeba si zvolit jedno nebo druhé, což ovšem nijak nevadí, je to otázka jednoho stisknutí tlačítka. Typicky po odvhlčování změníme na hodinku čištění a je to opravdu znát. Výrobek doporučuji, má záruku 5 let na celý přístroj bez nějakých registrací, stačí dodat fakturu.