Odvlhčovač vzduchu Recenze Rohnson R-9630

Recenze Rohnson R-9630

Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-9630 hravě zatočí s vlhkostí v místnostech velmi často vyvolávající vlhnutí zdí a tvorbu nebezpečných plísní, což zhoršuje vaše zdraví i podmínky ke zdravému růstu vašich dětí. Kromě snížení nadměrné vlhkosti také ovzduší umí dokonce i vyčistit. Tento mobilní odvlhčovač se dá perfektně použít pro pokoje o ploše do 140 m2. Zároveň o náramném výkonu svědčí…

Registrovaný uživatel24. listopadu 2025

Výkonný a tichý.

Registrovaný uživatel24. června 2023

- výběr dle recenzí - zatím funguje bez problémů

Registrovaný uživatel6. února 2022

Bohužel jsem obdržel přístroj, který byl v minulosti již vrácen, aniž by se o tom prodejce zmínil.

Neprotestoval jsem jen z důvodu, že odvlhčovač funguje a naše novostavba přístroj rychle potřebovala

Registrovaný uživatel10. července 2021

dělá to co má dělat

za ty prachy dobrý

Registrovaný uživatel27. května 2021

Dobrý výkon Nízká hlučnost Spolehlivost Záruka 5 let

Registrovaný uživatel3. května 2021

Splnil naše očekávání,velice rychle odvlhcuje, snadná manipulace a obsluha.

Registrovaný uživatel22. února 2021

Mohu jen doporučit. Není tak hlučný a skvěle účinný:-)

Registrovaný uživatel6. prosince 2020

Hezký desing,ale to je z kladů bohužel všechno.

Velké zklamání.Málo výkonný a dosti hlučný.

Registrovaný uživatel30. listopadu 2020

odvlhčovač používáme téměř každý den, máme ho měsíc a zatím není co vytknout. Vše funguje přesně tak jak je uvedeno. Za mě ten to výrobek doporučuji.

MiroslavStancl9. listopadu 2020

Produkt nás zaujal pěkným designem a technickými parametry. Potřebovali jsme ho výměnou za starý, který dosloužil. Cca po dvou týdnech se poškodil-přestal fungovat. Po první reklamaci jsme ho uvedli do provozu a asi po dvou hodinách provozu v přístroji zarachotilo a opět přestal fungovat! Nyní je opět v opravně a na odvlhčovač čekáme.. Shrnutí: Přístroj plnil svoji funkci(byl dovezen 1.9.) asi dva týdny, poté je stále na cestě, nebo v opravně.

Je otázka, zda-li jsme měli smůlu na vadný výrobek, nebo je značka Rohnson R-9630 nekvalitní.

Na rozdíl od původního odvhčovače, který byl vynikající nás tento zklamal.

Registrovaný uživatel7. listopadu 2020

Maximální spokojenost, vytáhne i to co ve zdech není :-)!

Registrovaný uživatel22. října 2020

zatím použit jen párkrát, funguje jak má,