Recenze Rohnson R-9575 Ionic + Air Purifier

Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-9575 Ionic + Air Purifier se lehce vypořádá s vlhkostí v místnostech , která často způsobuje nejen navlhnutí zdí, ale zejména tvorbu plísní, což zásadně ovlivňuje zdravotní stav vaší rodiny a má za následek vznik respiračních onemocnění. Tento mobilní model odvlhčovače je jak dělaný pro veškeré místnosti o ploše do 120 m2. Také o jeho velkolepém výkonu svědčí…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 11 recenzí pomocí Seznam AI

Rohnson R-9575 Ionic + Air Purifier je výkonný a tichý odvlhčovač s ergonomickým prouděním vzduchu, který účinně snižuje vlhkost. Většina uživatelů oceňuje jeho výkon a snadnou manipulaci, ale někteří zmiňují potíže s dotekovým ovládáním a nepraktické vylévání sběrné nádoby.

• Výkonné odvlhčování
  • Tichý chod
  • Ergonomický systém proudění vzduchu snižující hluku
  • Kolečka pro snadné přemisťování
  • Velký objem sběrné nádoby
  • Dotekové ovládání má nízkou citlivost
  • Nepraktické vylévání vody ze sběrné nádoby

Petra3. března 2026

Velký výkon, tichý chod.

lagernik19. ledna 2026

Zatím perfektní.

Honza B.10. října 2025

Dobře a rychle odvlhčuje, velký objem sběrné nádoby, jednoduché ovládání

Nepraktický vyřešené vylévání vody ze sběrné nádoby. Při vylévaní vody je vždy nádoba mokrá i z venku a musí se utírat, voda teče i okolo (mimo) výpustní otvor.

Registrovaný uživatel12. ledna 2022

Dotekové ovládání zlobí, nízká citlivost.

Registrovaný uživatel11. listopadu 2021

Tento výrobek jsme si objednali za základě telefonické konzultace. po udání všech potřebných údajů. Jediné, co jsme neznali, byla vlhkost a bylo nám doporučeno zakoupit vlhkoměr. Ten jsme koupili a pak jsme mohli konzultovat nákup odvlhčovače. vše proběhlo skvěle. Přístroj pracuje skoro pořád a s úžasným výsledkem. Máme ho jen pár dní a vlhkost nám klesla cca o 25 až 30%. Díky tomu rychleji schne prádlo. Má kolečka, takže se dobře přemisťuje. Jsme spokojeni, doporučujeme do rodinného domu .

Doporučujeme

Registrovaný uživatel27. srpna 2021

je zmala nejlepši.

Registrovaný uživatel23. srpna 2021

Přístoj používáme stále, sám se vypne,po naplnění nádoby, vlhkost ve sklepě se snížila na přijatelnou mez.

Registrovaný uživatel12. srpna 2021

výkonný, spolehlivý, tichý

Registrovaný uživatel29. dubna 2021

Tichý Úsporný Výkonný

Registrovaný uživatel27. dubna 2021

Tichý Hodně účinný Kolečka Zobrazuje aktuální vlhkost

Registrovaný uživatel18. ledna 2021

Výborně odvlhčuje. Má Ionizační filtr a uhlíkový filtr. Vertikální odvod vzduchu při sušení prádla. Funkce dětský zámek. Ergonomický systém proudění vzduchu pro snížení hluku (při nízké rychlosti jen 37 dB (A)) Světelná indikace plného zásobníku a funkce automatického vypnutí při naplnění Jednoduchá obsluha. Záruka 5 let.