Recenze Rohnson R-8650 bílý

Domácí ventilátor Rohnson R-8650 v elegantní bílé barvě je vybaven řadou užitečných funkcí, které zvyšují jeho praktičnost a pohodlí při použití. Ventilátor je stojanového typu s výškou 125 cm a velikostí vrtule 35 cm. Ventilátor je poháněn bezuhlíkovým DC motorem s příkonem 33 W, což zajišťuje jeho vysoký výkon a zároveň nízkou spotřebu energie. Má 32 volitelných rychlostí, což umožňuje…

4 recenze

waldenkodl15. července 2026

Fantasticky tichý při super výkonu. Na plné pecky nepouštím, to už mi lítají záclony a papíry po místnosti. Z 25 rychlostí na max 3 v noci a cca 6-10 ve dne. Ta tichost mne překvapila.

Barva. Nevím jestli se vyrábí ve světlejších ale byl k dostání pouze v černé. Ale to je malé zlo.

Za mne super výrobek.

katetorna10. července 2026

je perfektní - tichý, výkonný, hezký design, už mám dva. Doma i v práci. Stojí za svou cenu.

doporučuji - jiný větrák bych si už nekoupila. Vypadá jako ma fotografiích na webu

hana.film996. července 2026

Nízká hlučnost Spousta variant programů Dálkové ovládání

z.kocurkova1. července 2026

+ Noční režim + Eko režim + 4 úhly otáčení

Zatím nejlepší větrák, co jsme kdy měli. Spánkový režim je perfektní pro lidi, kteří už postupem času nedokážou zvládat nepřirozené foukání klasického větráku.