Karimatka Recenze Rock Empire Air Grey Regular

Recenze Rock Empire Air Grey Regular

Rock Empire Air Grey je skvělá volba na turistiku a cykloturistiku během letních měsíců, pokud šetříte gramy a prostor v zavazadle. Air je jedna z nejlehčích karimatek na trhu, která při hmotnosti pouhých 400 g nabízí komfortní spánek na 5,5 cm tloušťce. Konstrukce oddělených komor karimatky má několik výhod: poskytuje stabilitu a pocit rovného povrchu, lépe se přizpůsobuje tvaru těla a v…
Porovnat ceny 1 444 Kč

Registrovaný uživatel18. července 2024

Váha, malé rozměry při sbaleni.

Karimatku jsem si koupil na doporučení kolegy, který byl spokojený při svém treku. Já jsem ji po zakoupení nafouknul poprvé na týdenním putování na kole od Baltu do Čech. První noc se po dvou až třech hodinách vyfoukla a tak to šlo každou noc ještě tři dny, než jsem koupil obyčejnou pěnovou. Díru ani únik jsem nikde nenašel. Rozhodně budu reklamovat po příjezdu. Moje velká chyba, že jsem ji nevyzkoušel před odjezdem a měl jsem příliš velké očekávání s touto značkou. Za mě velké zklamání co se týče kvality!

Když by byla plně funkční, tak asi dobrá karimatka na delší putování, kde člověk počítá každý gram a potřebuje kompaktní rozměry.

milu.vla27. listopadu 2023

lehká, skladná, měkoučká, rychle se nafoukne i složí

Registrovaný uživatel23. května 2023

Zatím spokojenost

Registrovaný uživatel2. prosince 2022

Lehký a skladný Snadné nafouknutí

Registrovaný uživatel6. srpna 2022

Malý objem, malá váha. Po nafouknutí se na ní spí jak v peřince. Procestovala se mnou celou ViaRhona, paráda!!! Určiťě doporučuju!!!!

Registrovaný uživatel10. listopadu 2021

Lehký,teplý

Registrovaný uživatel7. ledna 2021

maličká, skladná, izoluje od země

Registrovaný uživatel24. září 2020

Váha, skladnost.