Recenze Roche Diagnostics Accu-Chek Instant set

Accu-Chek Instant s 10 testovacími proužky je přesný a jednoduchý glukometr pro měření glykémie. Glukometr se snadno ovládá pouze jedním tlačítkem, je rychlý a spolehlivý. Snadná synchronizace s aplikací mySugr – již žádné papírové deníky. Intuitivní indikátor cílového rozmezí okamžitě vyhodnotí naměřenou glykémii, je-li vaše glykémie nad, pod nebo v cílovém rozmezí.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 11 recenzí pomocí Seznam AI

Glukometr Accu-Chek Instant set má jednoduché ovládání a rychlé načítání výsledků, ale uživatelé hlásí problémy s aplikací pro ukládání dat a rozdíly v měření. Některé balení postrádají kompletní jehlu nebo mají nedostatečnou základní výbavu. Výhodou je jeho pohodlný tvar a intuitivní manipulace.

• Jednoduchá obsluha
  • Pohodlný tvar a úchop
  • Rychlé načítání výsledku
  • Intuitivní ovládání
  • Malé rozměry
  • Problémy s aplikací pro ukládání naměřených hodnot
  • Rozdíly v měření na stejném přístroji
  • Malé testovací proužky obtížné pro manipulaci
  • Chybějící nebo nekompletní jehla v balení
  • Nedostatečná základní výbava

Lad.Kolarova4. května 2026

Intuitivní Jednoduchá manipulace

milan.belina21. dubna 2026

Malá základní výbava, návod je děsnej, přitom použití je jednoduchý.

Celkově spokojenost.

Registrovaný uživatel16. dubna 2026

Rychlé načítání výsledku

bif10. dubna 2026

Nebyla kompletní jehla.

sikora.alfred11. prosince 2025

Od Aktualizace se ni přestaly zobrazovat údaje v mobilu. Nejsem spokojen

Registrovaný uživatel13. března 2025

Potřebuji

cerny.ika78. května 2024

jem spokojený s jeho ovládáním je pohodlný denně několikrát. líbí se mi, že je malý= dobrý tvar

podle mé zkušenosti s minulým glukometrem - jsem vysloveně nespokojený s pouzdrem na uložení setu. minulý glukometr měl polotvrdé pouzdro s poutky na uchycení jak vlastního glukometru, krabičky s proužky i pro automatické pero= jehlu

počítám s tím, že i další - budoucí glukometry si vyberu od této značky

liskanovaves30. dubna 2024

jdnoduchá obsluha příjemný tvar

prostě bezva

Pavel5. června 2023

Tento glukometr se moc nepovedl. Můj starý glukometr ACCU-CHEK Performa Nano měl pogumované tělo, tento mě už při vybalení vypadl z ruky. Testovací pidi-proužky. PROČ? Větší rukou skoro nemáte šanci proužek aplikovat. Aplikace ACCU-CHEK Connect nejde spárovat s mobilním telefonem.

Zklamání....

Registrovaný uživatel23. února 2023

Už jsem ho používal

Rozdíly v měření na tom samém přístroji. Mám totiž půjčený stejný od doktorky a po sobě jdoucí odběry se lišili o 0,3, tak nevím jestli je to v toleranci.

Registrovaný uživatel29. ledna 2023

Po koupi tohoto produktu jsem se dozvěděl, že končí aplikace k ukládání naměřených hodnot. Velké zklamání!!!