Recenze RobZone Duoro X-Max Profi

Robotický vysavač RobZone Duoro X-Max Profi je vybaven výkonným turbo sáním a účinně vysaje všechny typy podlah. Díky inteligentní detekci koberců s funkcí Boost Effect zareaguje na každý koberec zvýšením výkonu a intenzivnější sáním. Na hladké podlahy je vybaven jemným prachovým kartáčem. Neuniknou mu ani prachové chuchvalce v rozích a podél stěn.

drazdova201824. května 2026

Vysávání velmi dobré,překážky zvládá

Po vytírání zůstávají na podlaze šmouhy

Velmi dobrý pouze na vysávaní na vytírání nic moc

Registrovaný uživatel28. září 2023

Vybrala jsem si vysavač na doporučení a splňuje, co jsem požadovala.

Vlastně to není nic proti vysavači. Mám v přízemí vysoké prahy, tak musím vysavač do jednotlivých místností přenášet, ale počítala jsem s tím a nevadí mi to.

Jsem spokojená. V patře používám mobilní aplikaci a načasování úklidu. V přízemí používám ruční ovládání. Vysávání i vytírání je denně dostatečné. Údržba je jednoduchá. Už jen jednou za čas vytírám ručně.

Registrovaný uživatel19. srpna 2023

Práci odvede celkem dobrou. Komunikuje z uživatelem.

Při zadání úklidu více místností, nedodělá místnost ale chaoticky přijíždí do druhé místnosti a pak se vrátí. Někdy vynechá určitý prostor. Hlavně kde je menší prostor. Mobilní aplikace nevyhovující.Špatňe udělaná, složitá a nepřehledná. Uložené mapy zmizí.

Vzhledem k špatné mobilní aplikaci by do této značky již nešel. A proto komu záleží na komunikaci přes mobil nedoporučuji pořízení této značky.

Registrovaný uživatel2. května 2023

zatím zkoušíme, vše vypadá dobře