Robotický vysavač Recenze RobZone Duoro Ultimate Profi

Recenze RobZone Duoro Ultimate Profi

Program MyFloor robotického vysavače RobZone Duoro Ultimate Profi si byt naskenuje, umožní pojmenování místností a bude uklízet kde chcete. Po nabití energie dokáže v úklidu pokračovat tam kde přestal, dokud není optimálně čisto. Chytrá aplikace nabízí vytvoření až 5 různých map a díky tomu Duoro Ultimate Profi zvládne úklid i více podlažního domu nebo několika domácností. Vysavač nabízí možnost…

DANIEL ŚWIERCZEK14. července 2025

Vysaje hezky, ale jen když je plně funkční

Kolečka nebo kartáče pořád vadné. Oprava trvá i měsíc.

Registrovaný uživatel6. listopadu 2023

Precizní úklid, výdrž baterie, orientace v prostoru, ovládání přes aplikaci

za 3 dny po koupi cena o 4500 nižší

Vysavač všem doporučuji, sama jsem s koupi dlouho váhala, protože jsem měla několik let vysavač ,s kterým jsem nebyla spokojena. Rozhodlo to, že jsem si půjčila vysavač Duoro XCLEAN od sestry a předčil mé očekávání. Jediné mínus byla výdrž baterie. Ještě ten den jsem si objednala Duoro ULTIMATE a jsem velice spokojená. Úklid je opravdu dokonalý, máme dva chlupaté psy a Eda uklízí denně. Navíc uklízí, když nejsme doma a nám zbyde spousta času ,který můžeme věnovat sobě. Přijdu domů a mám uklizeno. Všem doporučuji koupi. Kudy chodím, tudy chválím.

jaroslav mittelbach3. září 2023

Když funguje, je slusny, ale... Viz zapory

Velmi lacine plasty, porad se neco ulamuje, urcite ne profi, treti zavada do roka, nespolehlivy.

Registrovaný uživatel17. července 2023

prostě je super. Nastavíte a je to fakt pomocník.

Kdo neholduje technice, nastavení, bude složitější to používat. Pro technicky nezdatné to není.

Ve všem super, vysávám tam kde chci, vytírám tam kde chci a nemusím být doma jen to sleduji.

Registrovaný uživatel18. června 2023

Mokré vytírání, akorát by mohla být větší nádoba na vodu, ale konstrukčně to zřejmě nejde

Určitě nenahradí klasicky vysavač, zvláště v rozích, ale na úklid, když není čas nebo jsme v práci je to super

Registrovaný uživatel9. června 2023

nemohu hodnotit, ale když fungoval bylo vše pečlivě vysáto.

fungoval 2 dny, už týden na reklamaci

Drhalina21. března 2023

- překvapivě opravdu hodně vysává - vytírání také super, možnost nastavení máčení podlahy podle potřeby - velmi tichý - snadné ovládání přes appku v češtině - kvalitní zpracování - pouštíme ho každý den - vybrali jsme na doporučení přátel

maximální spokojenost, krásně čistý byt každý den když přijdeme z práce