Vysaje hezky, ale jen když je plně funkční
Kolečka nebo kartáče pořád vadné. Oprava trvá i měsíc.

Vysaje hezky, ale jen když je plně funkční
Kolečka nebo kartáče pořád vadné. Oprava trvá i měsíc.
Precizní úklid, výdrž baterie, orientace v prostoru, ovládání přes aplikaci
za 3 dny po koupi cena o 4500 nižší
Vysavač všem doporučuji, sama jsem s koupi dlouho váhala, protože jsem měla několik let vysavač ,s kterým jsem nebyla spokojena. Rozhodlo to, že jsem si půjčila vysavač Duoro XCLEAN od sestry a předčil mé očekávání. Jediné mínus byla výdrž baterie. Ještě ten den jsem si objednala Duoro ULTIMATE a jsem velice spokojená. Úklid je opravdu dokonalý, máme dva chlupaté psy a Eda uklízí denně.
Navíc uklízí, když nejsme doma a nám zbyde spousta času ,který můžeme věnovat sobě. Přijdu domů a mám uklizeno. Všem doporučuji koupi. Kudy chodím, tudy chválím.
Když funguje, je slusny, ale...
Viz zapory
Velmi lacine plasty, porad se neco ulamuje, urcite ne profi, treti zavada do roka, nespolehlivy.
prostě je super. Nastavíte a je to fakt pomocník.
Kdo neholduje technice, nastavení, bude složitější to používat. Pro technicky nezdatné to není.
Ve všem super, vysávám tam kde chci, vytírám tam kde chci a nemusím být doma jen to sleduji.
Mokré vytírání, akorát by mohla být větší nádoba na vodu, ale konstrukčně to zřejmě nejde
Určitě nenahradí klasicky vysavač, zvláště v rozích, ale na úklid, když není čas nebo jsme v práci je to super
nemohu hodnotit, ale když fungoval bylo vše pečlivě vysáto.
fungoval 2 dny, už týden na reklamaci
- překvapivě opravdu hodně vysává
- vytírání také super, možnost nastavení máčení podlahy podle potřeby
- velmi tichý
- snadné ovládání přes appku v češtině
- kvalitní zpracování
- pouštíme ho každý den
- vybrali jsme na doporučení přátel
maximální spokojenost, krásně čistý byt každý den když přijdeme z práce