Robotický vysavač Recenze Roborock Sweep One S60 bílý

Recenze Roborock Sweep One S60 bílý

Xiaomi Roborock Sweep One S6, uklidí všude, kde si budete přát! Už Vás nebaví zdlouhavý úklid bytu a ocenili byste pomoc? Robotický vysavač Xiaomi Roborock Sweep One S6 Vám pomůže s vysáváním a vytíráním podlahy hned a bez odmlouvání! Stačí jej spustit a on začne automatický vysávat nebo vytírat (podle zvoleného režimu) celý Váš byt. Chtěli byste nastavit časový plán pro jednotlivé místnosti?…

Registrovaný uživatel12. dubna 2021

Robotický vysavač používám na denní údržbu kuchyně a předsíně. S mopem projedu celý byt 2x v týdnu. Hadrou potom stačí vytřít 1x za 3 týdny, a to jen pro "pocit jistoty", protože voda je v podstatě čistá.

Hodně humpolácký je přístup do zadní strany doku, kde je schovaný kabel. Jak jsem očekával, mopování je hodně slabé a na zaschlou kávu na dlažbě nestačilo ani několikaminutové přejíždění robotického vysavače.

Robotický vysavač splnil to, co jsem od něho očekával - zbavit se neustále tvořících se chumáčů prachu hned druhý den potom, co jsem celý byt vysmýčil hadrou.

Registrovaný uživatel6. dubna 2021

vysaje velkou plochu, tichý chod, nezasekává se, snadné ovládání pomocí jednoduché aplikace. Absolutní spokojenost.

S vytíráním je to trochu horší, spíše šmudlá. Nádržka na vodu je moc maličká na to, že by měl zvládnout uklidit větší plochu. Tato funkce - vytírání - mi tudíž u tohoto vysavače přijde jako dost zbytečná.

Registrovaný uživatel18. září 2019

Nevysává pod sedačkou.

Registrovaný uživatel12. září 2019

Naprosto perfektni, muj novy nejlepsi pritel :)

Nevim, proc jsem si ho nekoupila driv