Recenze Roborock S6 černý

Praktický robotický vysavač, který vám ušetří spoustu času, práce i energie. Klidně si odpočívejte na své pohovce nebo se věnujte oblíbeným činnostem, mezitím bude Xiaomi Roborock S6 udržovat vaše podlahy čisté. Klíčové vlastnosti - na všechny typy povrchů - automatické dobíjení - ovládání pomocí chytrého telefonu - 150 minut provozu na jedno nabití - funkce mopu a neviditelné…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Roborock S6 je spolehlivý robotický vysavač s dobrým sacím výkonem a kvalitní navigací. Vhodný je pro domácnosti s tvrdými podlahami a nízkými koberci, ale méně účinný na kobercích s vysokým vlasem. Aplikace nabízí široké možnosti nastavení, ale vyžaduje znalost angličtiny. Celkově představuje dobrý poměr výkonu a ceny.

• Spolehlivě uklidí všechna místa zadaná v aplikaci
  • Dobře zvládá psí chlupy a dlouhé vlasy
  • Tichý chod i při běžném výkonu
  • Kvalitní navigace a pohyb v prostoru
  • Možnost nastavit pravidelné cykly čištění a zónové čištění
  • Mopování není příliš účinné
  • Zasekává se na kobercích s vysokým vlasem
  • Aplikace je pouze v angličtině, což může být překážka
  • Neumí pořádně přepínat mezi více místnostmi
  • Na maximální výkon je hlučnější

Registrovaný uživatel27. února 2021

Má vysoký sací výkon,perfektně vysává zvířecí chlupy.Nechává za sebou skutečně čistou podlahu..Používám obden a vždycky něco vysaje i když si myslim,že je čisto.Při výběru robota jsem dala na recenze a radu dcery a udělala jsem dobře.Mám ho asi měsíc a jsem nadmíru spokojejá.Doporučuji koupit i když je v trochu větší ceně.

Nic jsem zatím neschledala

Perfektní robotický vysavač.Objednala jsem eshopu Apollo,doručení velmi rychlé.Prostě maximální spokojenost s robotem i obchodem.

Registrovaný uživatel6. února 2021

V balení nebyl navod v češtině a chybí vysvětlení ovládání přes aplikaci jinak super

Vynikající koupe

Registrovaný uživatel27. října 2020

kvalitní produkt za dobrou cenu

Registrovaný uživatel2. října 2020

Navigace, pohyb v prostoru, senzory. Určitě vhodný do hodně členitých bytů. Jednoduchá manipulace se všemi mechanickými prvky (montáž mopovacího adaptéru, čištění kartáče, vysypání nádoby na odpad, výměna filtru apod.) No-Go zóny + No-Mop zóny + virtuální zdi = vše nastavitelné přes aplikaci (žádné magnetické pásky nebo majáky). Za mě velmi příjemná aplikace, byť pouze v angličtině (asi umí i jiné cizí jazyky) - pro člověka s průměrnou znalostí naprosto intuitivní ovládání. Možnost ovládat odkudkoliv, kdykoliv. Možnost nastavit pravidelné cykly čištění. Vytvoření mapy bytu - možnost rozdělit na jednotlivé místnosti. Nastavení sekvence pořadí čištění a řada dalších vychytávek. Překoná celkem velké terénní nerovnosti. Relativně tichý (na maximální výkon už je samozřejmě slyšet, ale bez problému - na televizi se u toho koukat dá). Super na psí chlupy i dlouhé vlasy (velmi snadno se čistí kartáč, pokud se nahromadí). Neporazí ani skleněnou (byť větší) vázu - do ničeho nevráží a jezdí "s citem".

Mopování není úplně top, ale odpovídá tomu, že se jedná primárně o vysavač - spíše na setření prachu, než že by vám ušetřil vytírání. Důchodcům a lidem s vysokou školou života bude chybět čeština v aplikaci. Pokud nemáte chytrý telefon nebo z jiného důvodu nechcete ovládat vysavač přes mobilní aplikaci (například kvůli jazykové bariéře), pak pro vás tento vysavač postrádá smysl a využijete sotva čtvrtinu jeho potenciálu. Neporadí si s koberci s vysokým vlasem (zamotal se bočním kartáčem a i po jinak jednoduché odinstalaci kartáče bylo obtížné ho vymotat z těch uzlů, které se vytvořily ).

Předčil očekávání, která jsme od robotického vysavače měli (bez ohledu na typ a značku). Celkově nadšení, i když od mopu mnoho neočekávejte a čištění rohů a hůře dostupných výklenků je trochu diskutabilní (je to tak na hraně a netroufl jsem si zařadit ani do kladů ani do záporů - určitě najdete i vysavače, které to umí lépe). Rozhodně nevhodný na koberce s vysokým vlasem, ale překvapivě velmi dobrý na klasické nízké koberce a naprosto super na pravidelnou údržbu tvrdých podlah. Rovněž mohu doporučit pro domácnosti, kde jsou domácí zvířata a "obyvatelé s dlouhými vlasy". Celkově opravdu vynikající poměr výkon/cena, který odpovídá i recenzím na zahraničních srovnávacích serverech. Naopak recenze na D-testu jen prohloubila moje pochybnosti o tomto časopise, protože osobní zkušenost se ani zdaleka neblíží tomu, co o tomto modelu v testu napsali. Ve (vyšší) střední třídě patří určitě mezi nejlepší.

bororo10. července 2020

Velice dobrá kvalita úklidu. Spolehlivě projede a uklidí všechna místa zadaná v aplikaci. Zásoba vody v nádržce je dostatečná pro celý úklid. Tichý chod.

Nezjistil jsem. Snad jen, že musím vysypávat prach.

Sice nemám srovnání s jinými robotickými vysavači, ale S6 mohu doporučit.

horak.martin24. června 2020

Neumí pořádně přepínat více místností, ačkoli výrobce deklatuje že ano. Podvod.

Celkem vysává. Nic moc, ale OK.

Registrovaný uživatel2. května 2020

Nastavení času kdy má pravidelně vysávat Zapamatuje si prostor Komunikuje přes WiFi, takže ho zapnu i z práce Dá se nastavit síla vysávání Zónové čištění

Na koberci se středním chlupem se zasekává metlička

Rozhodně doporučuji. Jen jsem ještě nenašla jak se v aplikaci zadává zakázaná zóna, kdyby někdo věděl, uvítám radu.

Registrovaný uživatel28. února 2020

tichý pracovitý pečlivý

aplikace není úplně jednoduchá, potřebovala jsem pomoc s tím vytíráním to není žádná extra sláva

je dobrý, jsem ráda, že jsem si ho koupila. Je to můj první robotický vysavač, tak nemůžu srovnávat.