Robotický vysavač Recenze Roborock S5 Max

Recenze Roborock S5 Max

S chytrým vysavačem zvládnete úklid domácnosti bez větší námahy. Stačí stisknout tlačítko nebo Xiaomi Roborock S5 Max spustit přes aplikaci v telefonu a za pár okamžiků budou vaše podlahy zbaveny nečistot. Klíčové vlastnosti - výdrž baterie 2,5 hodiny - mopování - nádoba na nečistoty 460 ml - mobilní aplikace - kapacita baterie 5200 mAh Robotický vysavač Xiaomi Roborock S5 Max Vysoký sací…

CoVybrat.cz
Hodnocení: 85 %Odborná recenze
CoVybrat.cz

Robotický vysavač nejen skvěle vysává, ale také vytírá. To je zásluhou elektronicky řízené nádoby na vodu, u které si můžete nastavit intenzitu propouštění vody. Propracovaná aplikace nabízí víceúrovňové mapy, plánování úklidu, zakázané zóny pro vytírání i vysávání a také virtuální stěny. Hledáte maximálně výkonný vysavač, jehož pořizovací cena vás nepřivede na buben? Právě jste ho našli!

Více na CoVybrat.cz

chybí tlačítko SPOT

Pavel Jaroš25. ledna 2024

Uklízí.

Nemluví se mnou.

Uklízí, ale odmítá se se mnou bavit ...

Registrovaný uživatel15. ledna 2023

bezproblémový

skvělý pomocník

Registrovaný uživatel27. listopadu 2022

Přístroj je naprosto k ničemu. Vyžaduje neustálé důkladné čištění a výměnu spotřebního materialu, jako je filtr, hadřík, smetáček. Vše za nehorázně vysokou cenu. Po roce a půl používání přístroj není schopen činnosti. Zmateně se točí po pokoji, pak se zastaví a vyhlásí chybu, že je zmaten. Ať zkouším cokoliv tuto chybu prostě nedokážu odstranit. Koupi jsem velmi rozmyslel a tušil, že tato zařízení ještě ani z daleka nejsou na takové úrovni na jaké bychom si všichni přáli, aby byly. Opravdu vyhozené peníze.

Registrovaný uživatel2. září 2022

Veliká spokojenost, moc jsem robotický vysavač nechtěla, ale musím uznat, že je to veliký pomocník, krásně vysává i vytírá.

Aktivace s aplikací chvíli trvalo, asi by pomohla aplikace v CZ. A klasika skoro každé aplikace - shromažďování dat jako email atd....

Registrovaný uživatel6. června 2022

Skvělá orientace Skvělá aplikace

Aplikace jen v češtině Problémy s tmavými koberci Problémy s delším chlupem - boční kartáč se zamotá

Registrovaný uživatel13. dubna 2022

Tichý, samostatný s jednoduchou obsluhou. Ušetří hodně času, sil a každý týden vyprazdňujeme zcela plnou nádobku prachu. Jsem nadšena!

Neměl český návod, ale je ke stažení na internetu.

Výborná koupě.

Varianta bílý
Registrovaný uživatel23. března 2022

Doporučila mi ho dcera, vyhovuje mi, že má namapovaný byt a mohu si určit, co a v jakém pořadí má vysát nebo vytřít. Nádobka na vodu vystačí na vytření celého bytu (4 místnosti). Umí i vyznačit, co nemá vysávat/vytírat. Ale i na koberec z vysokým chlupem dokáže vyjet a vysát ho.

Registrovaný uživatel28. února 2022

Zakoupila jsem na základě recenzí a je perfektní! Velký pomocník do velkého domu.

Registrovaný uživatel28. ledna 2022

velká výdrž, přesnost,

Registrovaný uživatel24. ledna 2022

Spokojený

Registrovaný uživatel21. ledna 2022

z důvodu výšky pod 10 cm navigace velmi dobrá ovládání přes mobil 3x týdně

Registrovaný uživatel16. ledna 2022

Dobré zkušenosti s předchozí verzí Pracuje dle očekávání Používáme 3 x týdně

Slabé vytírání Mobilním software v cizích jazycích

Registrovaný uživatel15. ledna 2022

Umyje fakt skvele cely barak Objede prekazky

Obcas namotava kabely Hlucnejsi trochu

Registrovaný uživatel12. ledna 2022

Skvělý výkon, vytírá perfektně.

Výborný pomocník co usnadní uklid

Registrovaný uživatel8. ledna 2022

Super pomocník

Zatím spokojenost

Varianta bílý
Registrovaný uživatel20. prosince 2021

Ještě nemohu posoudit, později ráda doplním. Produkt chci používat každý den.

Osobně mi přišlo těžké orientovat se v návodu, nejsem ale příliš technicky zdatná.

Registrovaný uživatel18. prosince 2021

Výborně vysává Perfektně trefí na určené místo i do dobíjecí stanice Jezdí systematicky - pokryje celou místnost Intuitivní ovládání No Go zóny Různé zóny a intenzity vysávání/vytírání Spousta možností nastavení Dá se naprogramovat časovač

Hůře se nalévá/vylévá voda z nádržky Neumí utírat prach z nábytku :-D

Dlouho jsem vybírala podle různých testů a recenzí robotický vysavač. Nevěděla jsem, co mám čekat, ale jsem opravdu nadšená. Vysavač máme cca měsíc, takže už je celkem odzkoušený. Máme psa, tak jsem zkoušela vysávat každý den a v odpadní nádobce se vždy najdou nějaké chlupy i prach, i když jsem předtím vysála normálním vysavačem. Na mobilu se dají nastavit různé zóny s různou intenzitou vysávání/vytírání a No Go zóny. Dá se naplánovat i vysávání na dobu, kdy nejsme doma. Vysavač parádně sám trefí i do nabíjecí stanice. Věřím, že jsem vybrala dobře a že vysavač bude dlouho uklízet stejně dobře, jako dosud.