Skvělé mapování prostoru, vysoký sací výkon, automatické rozpoznání koberců, chytrá navigace mezi nábytkem, důkladné vytírání, minimální údržba, jednoduché ovládání, úspora času, výborný poměr ceny a výkonu, celkově maximální spokojenost.
S robotickým vysavačem a mopem Roborock QR798 jsem maximálně spokojená. Upřímně si už ani neumím představit, jak jsem mohla fungovat bez takového pomocníka.
Velmi oceňuji, jak skvěle dokáže zmapovat celý byt. Má výborný sací výkon, automaticky rozpozná různé typy podlah i koberce a bez problémů se orientuje mezi nábytkem, aniž bych musela cokoliv složitě nastavovat. Vše funguje prakticky samo.
Další velkou výhodou je, že se o něj nemusím téměř starat. Dlouhou dobu funguje bez nutnosti jakéhokoliv zásahu z mé strany, podlahy vytírá opravdu důkladně a zanechává je krásně čisté. Doplňování vody je jednoduché a celé ovládání je velmi intuitivní.
Celkově mi Roborock QR798 výrazně usnadnil každodenní život. Poměr ceny, výkonu a množství práce, kterou dokáže odvést, považuji za vynikající. Pokud někdo uvažuje o pořízení robotického vysavače s funkcí mopování, mohu tento model s klidným svědomím doporučit.