Držák do auta na tablet Recenze Road Star Držák na tablet do auta H13

Recenze Road Star Držák na tablet do auta H13

Držák připevníte na opěrku hlavy sedadla, natočíte ho do požadovaného úhlu a pak už jen sledujete vybraný film. Dle potřeby je možné nastavit úhly, které umožní sledovat nebo použít tablet ve vertikální nebo horizontální poloze. Držák je kompatibilní s většinou tabletů velikosti 7-11".

Registrovaný uživatel25. července 2022

Rozbil se při prvním přidělání

Registrovaný uživatel17. června 2022

Nejlevnější držák co existuje a překvapivě nejlepší jaký existuje. Kloub se dá utáhnout, takže drží zvolenou polohu. Tato základní funkce několikanásobně dražším značkovým držákům chybí. Nepochopitelné.

Vzhledem k ceně žádný zápor neexistuje. Že vrchní packa překrývá tlačítko zapnutí tabletu? No tak ji uřízněte. Tablet spolehlivě drží na třech.

Když mi dítko první držák po roce ulomilo, okamžitě jsou koupil stejný. A ještě upozornění pro lidi co mají obě ruce levé: Ano, držák je kupodivu z plastu a ne všechny opěrky mají stejný průměr. S tím je potřeba počítat a při montáži používat mozek.

Registrovaný uživatel28. května 2022

Levné

Nekvalitní plast. Praskl již při první montáži

Doporučuji koupi kvalitnějšího produktu

Registrovaný uživatel23. března 2022

Urval se 1 ze dvou plastových úchytů na opěrku hlavy. Držák je po měsíci nepoužitelný.

Registrovaný uživatel21. prosince 2021

výrobek, jaký jsem potřeboval

Registrovaný uživatel28. září 2021

Tablet v něm moc nedrží. Lehce praskne.

Koupil jsem dva a oba dva jsou v popelnici. Prasklé úchyty na sedačku. Držák k ničemu. Vyhozené peníze.

Registrovaný uživatel19. srpna 2021

Nízka cena

Ľahko sa zlomí...praskne

Cena zodpovedá kvalite

Registrovaný uživatel11. srpna 2021

Tablet vypadl z držáku a praskl displej!!!

Registrovaný uživatel8. srpna 2021

Tablet vypadává. Velmi křehká konstrukce.

Registrovaný uživatel29. června 2021

kvalita

Registrovaný uživatel23. května 2021

lehký moderni vzhledplná

plná spokojenost

Registrovaný uživatel18. března 2020

Slabý materiál, první kus při instalace se zlomil, myslel jsem si ,že jsem byl trošku hrr. Objednal jsem si 2 kus a z chirurgickou jemností jsem se ho pokusil opět nasadit na opěradlo. Opět selhal materiál. Další kus jsem už neobjednal.

Ne doporučuji.