Recenze Riwall RAC 240

Recenze Riwall RAC 240

RAC 240 nabíječka má dobu nabíjení baterie 2,0 Ah: 70 min. Doba nabíjení baterie, která má kapacitu 4 Ah je 135 min, pro baterii se 6 Ah je pak 200 minut. Nabíječka má vyspělou elektronickou kontrolu žájení nabíjení každého článku baterie jednolivě. Pro výrazné zvýšení životnosti baterií má nabíječka optický LED ukazatel stavu a průběhu nabíjení možnost zavěšení nabíječky na zeď.

Jirka128. října 2025

Po reklamaci nefunkční bez odezvy nevráceno zboží ani peníze

vlada.dxw19. října 2025

trošku pomalejší, než jsem čekal

pro více nářadí bych doporučil rychlejší nabíječ

Richard Molek13. srpna 2025

Akumlátor na poprvé vydržel cca 45 minut v chodu, jen poslední asi třetinu času už o něco málo snížil výkon - rychlost otáček. Nabíječka je poměrně robustní konstrukce, obsahuje pojistku proti náhodnému vytažení baterie. Sama hlásí změnou světelného modu ze zeleného blikání na trvalé svícení plané nabití. Míru nabitá lze zkontrolovat zmáčknutím malého tlačítka i přímo na baterii.

piskulaj4726. června 2024

Spolehlivost, ale teprve se uvidí

Sekačka občas vyskočí. Mačkátko funguje jen nadoraz a to nemůže vydržet dlouho.

Registrovaný uživatel4. července 2022

Dobrá pila, dost vydrží, dobrý poměr cena-výkon. Jsem s ní spokojen i s doručením. Pavel.

Registrovaný uživatel13. prosince 2021

jednoduchá obsluha

dlouhá doba nabíjení (rychlejší nabíječka za přijatelnou cenu už nebyla v prodeji).

Registrovaný uživatel11. července 2021

Funkčnost-cena

Dobrý výrobek

Registrovaný uživatel10. července 2019

Můj názor je, že nabíječka nabíjí,pak je dobrá,nebo ne a pak je špatná a musí se reklamovat.Tato nabíjí bez prolémů,takže jsem spokojen.

Registrovaný uživatel21. června 2019

pomalá nabíječka