Sněhová fréza Recenze Riwall Pro RPST 6065

Recenze Riwall Pro RPST 6065

Dvoustupňová sněhová fréza Riwall Pro RPST 6065 6,5 HP je ideální do našich klimatických podmínek. Fréza je vybavena velkým a silným motorem o objemu 196 cm3, takže ji nezastaví ani větší přívaly sněhu. Motor je osazen kvalitními konstrukčními materiály a komponenty, které zajišťují bezproblémové zimní starty a dlouhou životnost i v tvrdých zimních podmínkách.

Eric Reiner4. prosince 2025

Ještě nevyzkoušeno v praxi, nicméně smontováno a plně funkční. Dobrá komunikace, a rychlé dodání

fismil28. listopadu 2025

Odhrnuje čerstvý sníh na rovině (čistý pevný podklad

Sníh druhý den hrne, nezvládá. Jakýkoliv svah spolu s odstraňováním sněhu váhá až nezvládá.

Jen čerstvý sníh, například z chodníků ve městě, okolo domu apod.

vlastimil21. prosince 2024

Dobrý stroj zatím nezkoušeno čekám jen na sněhovou nadílku

Pitris12. ledna 2024

Silný a tichý motor 30cm sněhu zvládá jako by nic. Robustní konstrukce dobře ošetřená.Nic neodpadává nic nemusím dosahovat nic se necpe prostě super výkonná malá sněhová fréza.Jsem spokojen.

Pomalá zpátečka. Jinak vůbec nic.

havirov5. ledna 2024

Vyhovující vysoký výkon, kvalitní zpracování, intuitivní ovládání

polansky.jos1. ledna 2024

Za ty peníze, myslím dobrý dělník. Zatím má natočeno cca 10h. Kalamity zvládá :-) Chytá hned, frézuje perfektně.

musel jsem opravovat lanko pojezdu. Po cca 5h používání ruplo.

Celkově jsem spokojen

Registrovaný uživatel11. listopadu 2023

Bydlím na horách, perfektní provedení, už jsem měl jiný výrobek, ale tento je super.

Jsem rád že jsem si vybral tento výrobek, a za dobrou cenu.