Křovinořez Recenze Riwall PRO RPB 260

Recenze Riwall PRO RPB 260

Velmi výkonný benzinový křovinořez Riwall s ideální hmotností pro pohodlnou manipulaci a chromovou úpravou válce motoru pro dlouhou životnost. Silný 26 cm3 motor s technologií „Full Crank“ jako u profesionálních strojů (kliková hřídel je uložena ve dvou ložiscích – výrazně delší životnost motoru). Pouze dvě polohy karburátoru pro intuitivní a snadný start. Chromová úprava válce motoru pro dlouhou…

daniela.pangerlova16. srpna 2025

Lehký, přítel je velmi spokojený

vlad.sim18. června 2025

výkon je dostačující, hmotnost přijatelná, tak na hraně

popruh na zavěšení , zatím jsem nepochopil jak správně křovinořez zavěsit

bezproblémové startování motoru zmatek v popruhu

Sunandmooninsummer22. května 2025

Tenhle stroj je neskutečný držák. Můj třetí křovinořez, kdy jsem si byla nucena co dva roky kupovat nový. Tenhle drží spolehlivě už šestý rok a každou sezónu zvládne á tři dny vozík trávy za auto.Díky výrobci!

Fleec14. května 2025

lehký stroj, který poměrně dobře startuje a není ani moc hlučný

Jsem 185 cm vysoký. Přesto jsem musel zkracovat pásy popruhu tak, že všude visely. Nechápu, jak si popruh přizpůsobí menší lidé. popruh je vůbec celkově podivný. Co jsem nečekal je, že se stroj při vyšších otáčkách a zátěži poměrně dost rozvibruje, což je při delším sekání značně nepříjemné. Domníval jsem se, že antivibrační schopnosti mají všechny značky v současné době již vyřešené. Možná by pomohly tlumící rukavice.

Mám ho jen na zarovnávání u plotů a obrubníků. Na delší práci práci právě díky nepříjemným vibracím tento stroj moc není, což se ale dozvíte až v návodu na používání. Jinak za 2 tisícovky, co bych chtěl za zázrak.

Registrovaný uživatel31. července 2024

Výkon odpovídá kubatuře, poměrně lehký - zvládnou ho i slabší jedinci. Hodí se pro sekání menších ploch. Lehce startuje a není příliš hlučný.

Registrovaný uživatel19. října 2023

Výborně startuge.

Registrovaný uživatel26. srpna 2022

Sekačka na trávu funguje velmi dobře. Milan Krula.

Jan Rosicky9. května 2021

Super stroj, za málo peněz hodně muziky

Registrovaný uživatel22. října 2020

snadné startování, dobrý výkon