Recenze Riwall Pro RMR 62 TRD

Riwall Pro RMR 62 TRD je travní rider se zadním výhozem a mechanickou převodovkou. Šíře záběru činí 62 cm. Výšku sečení lze nastavit ve 4 polohách v rozmezí od 30 do 90 mm.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Riwall Pro RMR 62 TRD je podle recenzí vhodný pro sekání rovných a méně členitých ploch, kde vyniká obratností a silou motoru. Uživatelé oceňují jednoduché ovládání a startování, ale upozorňují na omezení při couvání a nesoulad uvedené šířky. Problém s vypínáním motoru při vysypávání koše lze vyřešit úpravou pojistky.

• Dobrá průjezdnost a obratnost
  • Zvládá sekání vyšší trávy
  • Silný motor
  • Jednoduché ovládání
  • Dobré startování motoru
  • Neseká při couvání
  • Obtížný přístup k nádržím na olej a palivo
  • Tvrdé řízení bez posilovače
  • Uvedená šířka neodpovídá skutečné
  • Motor zhasne při vysypávání koše

jirivegricht2. února 2026

dobre startuje dobre a jednoduche ovladani

zatim nevim zjistim az na jare pri sekani

m.kasperek3. září 2025

Nesouhlasi uvadena sirka, takze velke zklamani.neprojede dvermi, mohli jsme rovnou koupit vetší model. Od poloviny plynu nejde do otacek zrejme spatne serizeni - nehazi do kose.

mirosvab25. června 2025

Ve všem vyhovuje.Zatím žádné

Zatím vše O.K..

OL25. června 2025

Spokojenost se silou motoru, s posečenou vyšší trávou, s napojením hadice s vodou na vymytí žacího nože...

Prodejna v Táboře, i když slibuje, traktůrek nepřipraví, ani to základní, co v jiných prodejnách a podmínkách výrobce je uvedeno. Takže si musí každý sám zapojit baterku pod sedačkou, zjistit podmínky nastarování motoru - musí být nasazen koš na trávu a sešlapnutá nožní brzda. + namontovat si sedačku, volant. A nepochopitelně při vysypávání koše traktůrek zhasne. Totiž na zadní stěně je bílá pojistka a ta vypne motor. Řešení: přelepit pojistku páskou!

yolipereda15. června 2025

Ocupa poco espacio para guardarlo, tiene dos opciones de arranque, consumo reducido, gira bastante, relación calidad precio aceptable.Todavia

El acceso para el aceite y gasolina es complicado y la dirección, al no ser asistida es muy dura.

Todavía tiene muy pocas horas de uso para dar una opinión más certera, si todo sigue como hasta ahora, volvería a comprarlo pero eso lo veremos con más horas de uso.

linhart11. června 2025

sekání bez chození

Neseká na zpátečku

josef.nem4. června 2025

Vybral jsem si podle parametrů Rideru. Taky případný servis je 15 km ode mě. Nemám svažitý a nerovný pozemek. Rider splnil moje očekávání. Sekám pozemek asi 1500m2. Chce to pozemek s málo stromy a to já mám. Pod stromy posekám klasickou sekačkou. Zatím jsem sekal jen jednou. No a sekat budu za sezónu tak 15x.

Spokojenost s cenou i výrobkem.

Registrovaný uživatel26. srpna 2024

dobrá průjezdnost-obratnost,dobrý start motoru.

neseká při couvání-škoda.

Registrovaný uživatel20. července 2024

Perfektní, poseče trávu i okolo stromů