tichý chod a slušný výkon
výborný poměr cena výkon

tichý chod a slušný výkon
výborný poměr cena výkon
Velmi kvalitní, spolehlivý český výrobek (super náhradní díly - české). Technicky skvělé provedení, cena super !
vyhovuje, splňuje očekávání
umělá "ruka "na zatlačení větví nemá háček,není jí kam odložit/zavěsit,ale to je maličkost,udělala jsem si svůj hák
zatím jsem ho využila jen krátce,ale spokojenost
Výkon
Malý otvor pro větve
Poměr cena /výkon -2
Vse od stvolu zeleniny, az po silne vetve perfektne rozdrti.Hlucnost normalni.Ovladani normalni-jsem strojar.
Apsolutne vrele doporucuji.
Sešrotuje vše co projde otvorem.
Otvor má docela patvar. Rozrostlejší větve bere hůř.
Super, pomocník na zahradu výkonný tichý.
Dělá přesně to, co jsem potřeboval a očekával.
pracuje jak má
Výkon a lehkost přístroje
Drtič jsem zakoupil na základě doporučení Pavla Kutila Zemana na Youtube. Je to člověk, kterému věřím, opravdový profesionál. Mašinu jsem již vyzkoušel a pracuje přesně tak, jak má. Tiše, ale s vervou. Hromadu větví jsem měl pokrájenou za hodinku. Některé byly i silnější, nežli doporučený průměr a "nou problemo". Fajný je i zpětný chod, při zaseknutí větví. Použít jsem ho nemusel, mašina má sílu jak čert, ale je to fajn. Za mě plných pět hvězdiček, nebo jednička s hvězdičkou.
Drobné nedostatky, které zamrzí, ale na práci a hodnocení nemají vliv. Připojovací kablík mohl být trošku delší. Nadrcná štěpka se drží v jedné části sběrbé nádoby, je třeba s ní trochu zaverglovat, aby se to porovnalo. Jak říkám, prkotiny.
Za mě plných pět hvězdiček, nebo jednička s hvězdičkou.
Za tu cenu dobrý.
Silný motor.
Pracuje jak má
Co proleze dírou, pošrotuje.
pracuje výborně nic se tam nezadrhává
výborná koupě
-výkonný motor, díky kterému to sežere i větve 4cm v průměru
-vzhledem k tomu, že žere větve 4cm, tak je docela tichý
-kabel je kratší, ale mám prodlužku, takže ok
ano rozdrtila větve z cele zahrady a věřim že to bude i naslefdujici roky
Vše ok doporučuji
Díky větším otáčkám se drtič nehltí.
Trochu podiv nad tím, že každý rozdrcený kus větví je jinak dlouhý.
Pro drobné zahrádkáře doporučuji.