Nůžky na živý plot Recenze Riwall Pro Reh 6261 RH

Recenze Riwall Pro Reh 6261 RH

Nůžky na živý plot Riwall Pro Reh 6261 RH s výkonným motorem 620 W. Mají velký bezpečnostní spínač pro bezpečnou a komfortní obsluhu, dlouhou lištu a velkou střižnou kapacitu 2,4 cm, otočnou rukojeť o 180° pro práci v různých polohách, držadlo se speciální protiskluzovou vrstvou SoftGrip, protiběžné stříhací lišty pro perfektní řez, ostří vyřezávané laserem a broušené diamantem, přední…

autostancl3. října 2025

Jsou lehké.

Výdrž tak dvě sezony

Mám již druhé.

josef.sorge12. dubna 2025

dlouhé nože, silný motor, otočné držadlo, na túje a vysoké trávy výborné.

zatín nic

tento produkt přišel pěčlivě zabalen a doufám , že dobře poslouží,vřele doporučuji

Registrovaný uživatel16. ledna 2025

Ustřihne i silnější větve.Dobrá cena.

Musíte za sebou tahat el.kabel.

Mám víc zahradní techniky této značky. Většna je aku provedení a jsem spokojený.

Registrovaný uživatel19. června 2023

funguje skvěle, za málo peněz skvělý pomocník

mohla by být delší přívodní šňůra

Registrovaný uživatel24. května 2023

Jedná se o atrapu.. Stříhá větvičky stěží do cca 5mm průměru. Větší jen žužlá..

Atrapa

Registrovaný uživatel18. září 2021

dlouhá lišta

Ondřej Janouch14. března 2021

Nic to nevydrží. Po krátkém používání přestane brát nejprve hustší a pak i řídký živý plot. Projeví se to tak, že lišty, které mají chodit proti sobě, běhají spolu souběžně, čímž vůbec nestříhají.

Zásadně koupi nedoporučuji. Doufal jsem ve vadný kus, ale nový po výměně (ne)fungoval úplně stejně. Není to pracovní nástroj, ale nefunkční hračka, parametrově na papíře vypadá slibně, ale je k ničemu.