Recenze Riwall Pro REBV3200 E

Recenze Riwall Pro REBV3200 E

Riwall Pro REBV3200 E je vysavač/foukač s elektrickým motorem. Má extra silný 3200W motor. Má 2 funkce – foukání a vysávání do sběrného vaku. Poskytuje snadnou manipulaci díky nízké hmotnosti.

zamrazil2. října 2025

Vypadá dobře, ale ještě jsem pořádně nevyzkoušel :-)

Registrovaný uživatel19. listopadu 2023

Drobné, suché listí vysává celkem dobře. Pokud však chceme vysát listí větší, např ořechové (které je navíc rozvětvené), sací roura se začne ucpávat a nadřeme se víc, než kdybychom použili hrábě. Přístroj je vhodný na malé, pečlivě udržované plochy, kde toho listí není příliš mnoho. Na větší zahrádky se silnější vrstvou listí, navíc rozměrnějšího, je nevhodný. Pokud listí je navíc trochu slehlé, nezvládá ho rovněž. Musí být suché, drobné a v nepříliš silné vrstvě.

Registrovaný uživatel29. listopadu 2022

Dobrá cena

Plastová vrtulka uvnitř je nic moc

Registrovaný uživatel4. prosince 2021

Poměrně lehký, jednoduchá montáž i ovládání

Levné plasty, vhodné spíš na listí ležící na cestě než na trávníku-vysávání na trávníku moc nefungovalo

Cena odpovídá kvalitě, pokud nemáte fotbalové hřiště-doporučuji

Registrovaný uživatel17. listopadu 2021

vypadá dobře

Má slabý výkon, krátkou šňůru, není moc šikovný při manipulaci, je hodně hlasitý a v ruce velmi drnčí, stále se musí držet zapínák

Zklamání

Registrovaný uživatel12. listopadu 2021

Produkt jsem vybíral na základě recenzí a z důvodu velmi dobrého poměru cena/výkon v dané kategorii. Přístroj jsem pořizoval především jako fukar, příjemně ale překvapila funkce vysavače s drtičem, do vaku se vejde spousta listí.

Registrovaný uživatel8. listopadu 2021

Moc to nechce žrát listí z ořechu!!

Registrovaný uživatel8. listopadu 2021

výborný sací výkon rozsekáním listí se do vaku vejde opravdu hodně vcelku lehký, zacházení s ním zvládne i žena, nebo děti

Dost hlučný vak propouští vytvořený prach mletím listí vrtule uvnitř se občas zasekne větším kusem - například kouskem větve

I přes všechny nedostatky jsem maximálně spokojená

Registrovaný uživatel5. listopadu 2021

zatím super-silný výkon