Čerpadlo Recenze Riwall Pro RAJP 2820

Recenze Riwall Pro RAJP 2820

Čerpadlo Riwall Pro RAJP 2820 je ideální na zalévání záhonů, trávníků, keřů i stromů. Disponuje robustní konstrukcí s oběžným kolem, integrovaným předfiltrem, výpustným šroubem, integrovanou schránkou na akumulátor a ukazatelem stavu akumulátoru. Hmotnost čerpadla činí 4 kg.

adolf.svoboda7. července 2025

funguje zatím dobře

Registrovaný uživatel20. července 2024

Zatím super funguje bez problému

Záleží co vydrží baterie

Registrovaný uživatel3. srpna 2023

Poměr cena/výkon je velmi dobrý. Použil jsem jej zatím 3x, což není moc, ale zatím funguje velmi dobře. Používám na čerpání z vrtané studny, výška hladiny je cca v 5 metrech.. Zatím bez problémů.

Doporučuji tento výrobek.

Registrovaný uživatel9. července 2023

Rychlost, mobilita, cena, výkon.

Radim Hájek31. května 2023

Vypadalo dobře...

Špatné nasávání vody ze studny a to už od cca 3,5m výškově od čerpadla a to i po celkovém zavodnění nasávací hadice a čerpadla. Výtlak 40m hadicí v převýšení tak cca 2m od čerpadla.. Očekával jsem lepší nasávací schopnosti, takže příliš spokojen nejsem.

Po cca 2 měsících provozu (tak 3x týdně) pozoruji docela podstatný úbytek výkonu, čerpám z hloubky cca 3,5m. Po zavodnění jak nasávací hadice, tak i čerpadla, vyvrhne vodu a pak má tendenci jet naprázdno. Dříve bylo schopno načerpat cca 600l na jedno nabytí.

Registrovaný uživatel4. září 2022

Tichý chod Na jedno nabití 40 min chodu Použití na 50m dlouhou hadici a žádný problém dostačující tlak.

Doporučuji ideální pomocník pokud nemáte možnost použití elektrické sítě.