Aku plotové nůžky jsou lehké a hlavně se nemusím tahat s kabelem.
Výrobek je skvělý

Riwall Pro Raht 5220 je podle recenzí kvalitní a výkonný nástroj s dlouhou výdrží baterie, který se vyznačuje lehkou konstrukcí a snadnou manipulací. Zákazníci oceňují i výhodný set s baterií a nabíječkou. Produkt se osvědčil při stříhání různých druhů keřů a zeleně.
Aku plotové nůžky jsou lehké a hlavně se nemusím tahat s kabelem.
Výrobek je skvělý
Komplet s baterií a nabíječkou. Koupeno jako dárek dle zkušenosti.Mán stejnou a šlape jiř 2 roky v pohidě.
Lepsi vykon nez predchozi nuzky do site,zvladne bez problemu vetsi plochy,plusem je i dlouha vydrz baterie.
Velice ostrá lišta, lehký do ruky, dobrá cena a velká výdrž baterie, na jedno dobití jsem ostříhal veškerou zeleň kolem zahradního jezera 100m2, bere i silné rákosí, orobinec a pod.Stříhám s ním i břečťan, vrby a ostatní keře, zatím max. spokojenost.
Zatím jsem žádné chyby nenašel.
Super , děkuji
Dnes jsme jej právě otestovali napoprvé odvedl dobrou práci je lehký a snadno manipulovatelný
Doufáme, že i při další práci budeme s výrobkem spokojeni
Konečně žádný kabel,otočná rukojeť
lehké, dobře se pracuje
kvalitní výrobek
Výhodná cena.
Váha výrobku
Rychlost nabíjení baterie
Vše dle očekávání, další produkt od této značky a opět spokojenost.
lehký,dobře ovladatelný
lehká,dobré ostří,kvalitní výrobek
Lehké,dobře se s něma úracuje.Výhodný set s baterií i nabijeěkou.
Zatím spokojený.Výhoda
Lehký,
Za ty peníze nemá chybu.Vyzkoušeno na tůje a je výborný.