Překvapilo mě jak lehce řeže i silnější kmeny.
Zatím jsem spokojen.

Riwall Pro Racs 2520i je podle recenzí vhodná pro hobby použití s dobrým poměrem cena/výkon a lehkou konstrukcí. Většina uživatelů oceňuje její výdrž a výkon, ale někteří zmiňují omezenou kapacitu baterie při náročnějších úkonech. Pro běžné zahradní práce a řezání dřeva na otop se jeví jako spolehlivá volba.
Překvapilo mě jak lehce řeže i silnější kmeny.
Zatím jsem spokojen.
Skladná příruční pilka na tenčí dřevo, když se nechci tahat s kabelem.
Funguje bez závad, včetně mazání
Menší řezná rychlost způsobuje větší otřepy např. na latích
poměrně silný motor, příznivá váha i délka lišty
malá kapacita baterie
Potřebuji přořezat ovocné stromy a tato pila se mě ukázala jako dobrá už jsem jí vyskoušel a jsem sní spokojen
za ty peníze velice dobra pila . Vyzkoušel jsem ji a nemůžu si ji zatím vynachválit . Vřele můžu všem doporučit.
Dávat pozor na napínání řetězu . Jinak nic
velice dobrá pila . Celkem dobrá cena.
Je to lehké a dobře se s tím pracuje.
Dobrý poměr cena výkon. Snadná manipulace. Dobře vyřešené napínání řetězu. Dobrá hobby pila na zahradu i řezání dřeva na otop.
Opěrné zuby(zarážky) mohly být kovové.
Zatím dobrý, řeže co dá lišta, baterie jsou taky dobrý.Lehka
Je levná a pro mojí potřebu mi vyhovuje.
Používá jí 3-4x do týdne
Je lehká
Zatím jsem nic neshledal.
Chci se zeptat zda je možné koupit náhradní řetěz a časem akumulátor?
uz mam tuto znacku /baterie/
Dobrý výkon a hlavně i poměrně dobrá vyváženost,díky umístění baterie vedle motoru, pily které mají baterii umístěnou úplně vzadu pod držadlem, jsou naprostou tragedií.
Nějaké by se pochopitelně u hobby pily jistě našli ,ale oproti jiným i dražším výrobkům jsou zanedbatelné.
Dobrá výkonná pila s bezuhlíkovým motorem,překvapí svojí stabilitou při řezu i výdrží baterie.
Lehká pila a snadná práce.
Dobrá výdrž
škoda jen, že jí neudržím v jedné ruce
za slušnou cenu ,dobrý nástroj
zatím jsem žádný neshledal
dobrá cena ,slušný nástroj pro kutily
Nefunkční reklamovali jsme.
splňuje vše, co jsem od ní očekával