Krásná elegantní nijak nevtíravá vůně . Výdrž perfektní....neřekla bych unisex, ale ženský.

Recenze parfému Riiffs Perfumes Zenith U P 100 ml se rozcházejí v hodnocení výdrže vůně. Zatímco někteří zákazníci chválí její dlouhotrvající a smyslnou vůni, jiní uvádějí, že je slabá a rychle vyprchá. Vzhled flakonu je opakovaně zmiňován jako klad, ale celkový dojem z produktu závisí na individuální zkušenosti s výdrží parfému.
Parfém mál nádherný flakon, který mě zaujal na první pohled.
Samotný parfém mě bohužel zklamal. Vůně je příjemná, ale vůbec nemá výdrž – po krátké době ji na sobě necítím. Za mě tedy bohužel zklamání.
Krásný flakon, ale bohužel velmi slabá výdrž. Parfém mě zklamal a znovu bych si ho už nekoupila.
Žádná výdrž
Vyhozené peníze- nevím co s tím teď dělat, zbytečné velké 100 ml balení
Ale tato vůně se povedla. Krémová, smyslná, řekla bych až wellnesová. Je to krém s kokosem, vanilkou a trochou svěžesti.
Krásná..
Velmi slabá vůně, téměř není cítit, zklamání
Super, krásná dlouhotrvající vůně.