Recenze RIGENOMA Ochranný a hojivý krém s OZOILE

RIGENOMA Ochranný a hojivý krém s OZOILE je určen pro péči o pokožku, která vyžaduje podporu při hojení a ochraně před podrážděním, pálením, svěděním nebo olupováním. Vhodný je zejména pro osoby s citlivou nebo problematickou pokožkou, včetně těch, kteří trpí ekzémem, dermatitidou nebo plenkovou dermatitidou při inkontinenci. Krém obsahuje patentovanou složku OZOILE®, což je ozonizovaný…
Porovnat ceny 45 Kč

Registrovaný uživatel6. července 2026

Účinný

Používám krátce, ale pomáhá s obnovou pokožky. Jsem spokojená.

rakoska6426. května 2026

Vynikající ochranný a hojivý krém, který opravdu pomáhá.

Velmi kvalitní produkt, doporučuji.

foltynpav13. května 2026

Nefunguje, spíše škodí, po dvou dnech používání se objevily léze na kůži a po dalších dvou dnech se zmnožily.

Jsem zklamaný. Bral jsem tento krém jako vítanou pomoc k prevenci plenkové dermatitidy, ale poškodil jsem zdravou kůži.

hodkova826. listopadu 2025

zatím bez problémů, příjemný, okamžitě po aplikaci zaschne

hanka.ostrava13. listopadu 2025

mám krátce ale vidím zlepšení, mast se musí pořádně vetřít, mám už zkušenosti s ozonoilem a jenom doporučuji, má svou vůni ale pomáhá

cena, mažu při každém přebalování ale jenom postižené místa

jsem ráda že jsem mast koupila , pokožka je hydratována a jde vidět že se postižená místa hojí

jitka.slajsova1. listopadu 2025

Krém se dobře vstřebává, velmi mi pomohl při hojení rány.

S výrobkem jsem spokojena, doporučuji.

Iva9. září 2025

Na opruzeniny u miminka nám zabral Dermozoil, takže Rigenomu jsme užívali spíše jako následný ochranný krém.

Doporučuji jako ochranný krém. Jako hojivý nebyl vyzkoušen, tak nemohou posoudit.

Registrovaný uživatel31. července 2025

Funguje výborně.

Vysoká cena. Nechuť lékaře psát ji na recept.