Tělový krém Recenze RIGENOMA Ochranný a hojivý krém s OZOILE 100 ml

Recenze RIGENOMA Ochranný a hojivý krém s OZOILE 100 ml

RIGENOMA Ochranný a hojivý krém s OZOILE je speciálně navržený produkt pro péči o pokožku, který se zaměřuje na ochranu a podporu hojení. Tento krém je určen pro různé typy pokožky, zejména pro ty, které trpí podrážděním, pálením, svěděním nebo olupováním. Jeho unikátní složení je vhodné pro použití na místech, kde pokožka čelí dlouhodobému působení nadměrné vlhkosti a tření, jako jsou kožní…

hodkova826. listopadu 2025

zatím bez problémů, příjemný, okamžitě po aplikaci zaschne

hanka.ostrava13. listopadu 2025

mám krátce ale vidím zlepšení, mast se musí pořádně vetřít, mám už zkušenosti s ozonoilem a jenom doporučuji, má svou vůni ale pomáhá

cena, mažu při každém přebalování ale jenom postižené místa

jsem ráda že jsem mast koupila , pokožka je hydratována a jde vidět že se postižená místa hojí

jitka.slajsova1. listopadu 2025

Krém se dobře vstřebává, velmi mi pomohl při hojení rány.

S výrobkem jsem spokojena, doporučuji.

Iva9. září 2025

Na opruzeniny u miminka nám zabral Dermozoil, takže Rigenomu jsme užívali spíše jako následný ochranný krém.

Doporučuji jako ochranný krém. Jako hojivý nebyl vyzkoušen, tak nemohou posoudit.

Registrovaný uživatel31. července 2025

Funguje výborně.

Vysoká cena. Nechuť lékaře psát ji na recept.