Recenze Richter Czech Euro XStar EXR.30/35.NI

Cylindrická vložka Euro XStar 30/35 je bezpečnostní vložka od výrobce Richter Czech s certifikátem pro bezpečnostní třídu 4. Tato vložka je tvořena deseti stavítky a prvky z kalené oceli, které zaručují vysokou ochranu vložky proti rozlomení, odvrtání či bumpingu. Vložka EXR30/35 z mosazi zaručuje skvělou mechanickou odolnost a povrchová odolnost matný nikl poskytuje odolnost proti korozi.…

msilhan5. srpna 2026

výborně funguje

vzhledem k tomu, že s touto vložkou už máme výborné zkušenosti, tak jsme zakoupili ještě tuto

Registrovaný uživatel26. dubna 2026

Funguje a potom pěkná cena

Poněkud hrubší opracování a upevňovací šroub mi šel zašroubovat jen do poloviny. Musl jsem závit pro upevnění vložky proříznout závitníkem. Poté již OK a slouží bez problému.

mojzis.m28. ledna 2026

To, že se do vložky zasouvá klíček vodorovně, nebylo nikde napsáno. Kdybych to věděl, tak to nikdy nekoupím

Registrovaný uživatel24. května 2019

Kvalitní a hodně bezpečná cylindrická vložka. Funguje naprosto lehce v kování Rostex R1. Jednoznačně doporučuji.

Není jasné kdo to vyrábí, je divné, že klíče od Abus D6 ps se dají zasunout i do téhle vložky. (stejný profil)