Recenze Ricerfarma Gengigel gel na dásně 20 ml

Gel na dásně s kyselinou hyaluronovou. Vytváří ochranný film, který zklidňuje dásně, urychluje hojení, napomáhá snižovat zánět a obnovovat zdravé dásně. Pomáhá při zánětech dásní, parodontititě, poškození sliznice po chirurgických zákrocích v dutině ústní.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Gel na dásně Ricerfarma Gengigel je podle recenzí účinný při hojení a zklidňování podrážděných dásní, včetně problémů pod zubními náhradami. Aplikace je jednoduchá a produkt drží na místě, což zajišťuje jeho účinnost. Někteří zákazníci však zmiňují vyšší cenu vzhledem k množství v tubě.

• Rychle hojí a zklidňuje podrážděné dásně
  • Účinně drží na místě aplikace
  • Pomáhá při problémech s dásněmi pod zubními náhradami
  • Jednoduchá aplikace
  • Vytváří ochranný hyaluronový film
  • Vyšší cena vzhledem k množství

jana.holb28. května 2026

Zatím žádné zlepšení

hajkova.dasa18. března 2026

Super,po extrakci zubu

j.doubkova17. února 2026

Kupuji opakovaně, pomáhá na dásně, když je nějaký problém. Poměrně rychle hojí, zklidňuje, během 2 dnů je vidět pozitivní výsledek. Používá se jednoduše, natře se pomocí prstu. Používám 2x denně (ráno, večer) a podle mne je to skvělý gel.

Na to množství v tubičce není až tak levný. Ale i tak jsem nic lepšího na trhu neobjevila.

sulcjura29. ledna 2026

Teprve jsem ho začal používat.

bar.d11. ledna 2026

Úžasný, skvělý produkt, jeho účinek odpovídá reklamě a dokonce absolutně překonal mé očekávání - již po třech dnech mám podrážděné a bolavé dásně naprosto v pořádku!

Skutečně a zodpovědně doporučuji všem, kteří potřebují řešit problémy, na které je určen - tedy v mém případě stav dásní pod zubními náhradami, které jsem měla dlouhodobě podrážděné, s aftami a oděrkami. Aplikace je jednoduchá, účinná, hyaluronový film skutečně drží a slinami se nevymývá.

helena.krakorova20. prosince 2025

Dásně se zahojily a zatáhly

Gel je příjembý

huskies23. září 2025

Skvělý produkt, funguje. Skvěle drží na místě aplikace, kde "pracuje" není to tak že ho hned spolykáte.

Dražší

Dobé, ale drahé.

josefbica2. května 2024

je to jeden z mnoha který se povedl a léčí