jsou lehké
drahé, kdyby alespoň fungovaly:-(
Společně jsem koupil 2ks, jedna drží a neutíká, druhá duše za týden je na polovičním tlaku.

jsou lehké
drahé, kdyby alespoň fungovaly:-(
lehká, na jízdě je poznat rozdíl
tolik velkých či malých defektů, co jsem měl během pěti jízd jsem neměl za 10 let. Pláště jsou Maxxis Ardent EXO a je jedno, jestli se jelo po trailu nebo do práce ( asfalt / polní cesta ) zadní duše 2 defekty, přední duše po bikeparku 4 mikro dírky a jedna větší
Váha super, vlastnosti oproti normální duši jsou taky znatelné ala ty peníze za duši, peníze za lepení ( v balíčku jsou za ty prachy pouze tři náplati ) a bolavé palce při přezouvání mi už za to nestojí. vracím se ke klasickým duším
Váha, nízký valivý odpor, lepší akcelerace.
Špičkové jízdni vlastnoscti, akcelerace a decerelace, adheze a ovladatelnost.
Snad ta cena.
Doporučuji. Náchylnost k defektům je stejná jako u klasických duší.
Hmotnost , odolnost
Cena , lehký únik vzduchu
Nemá chybu , jen ta cena .
Hmotnost, odolnost proti defektům...(tento jsem koupil jako náhradní do kapsy).
Neskutečná váha !!! Monohem lepší provedení v porovnání s jinými výrobci duší podobné váhy.
Měsíc drží stabilně tlak.
Nejlevnější možnost jak razantně odlehčit kola, oproti butylu byla úspora 320g.
Váha takže mé celopero teď lítá hezky i po městě
Stach jestli něco vydrží jaro začalo tak čas ukáže
Řekl bych že stojí za to
Nízká váha
Malá hmotnost , snadná montáž
Lehký únik vzduchu , cena
Vhodné pro gramaře , kteří nehledí na cenu
lehounké a super na instalaci
Lehká
45g = Ultra Lehká a malá MTB duše se solidním garantovaným použitím pro šířku pláště 1,6-2,4 je to nejlehčí cestovní REZERVA a do plášťů na trasy 70+ s tlaky dost nad 2BAR.
Nízká homotnost
Nedrží tlak
Během 2 týdnů 3 defekty
Uchází přes ventilek, hrozná montáž. Vyhozené peníze.
Nekupovat
Malý a lehký
Příliš slabé, v bezdušovém plášti se po chvilce propíchl.
Tenké stěny, nespolehlivé pro jízdu v terénu
váha
nepoužitelné, při druhé vyjížd'ce po odstavení kola na slunci došlo k úniku vzduchu u obou duší!! Podotýkám, že teplota vzduchu ve stínu byla cca 25 stupňů
tento výrobek je úplně k ničemu
Ze dvou duší jedna začala utíkat ihned po nasazení (do nového pláště), druhá po ujetí 40km. Nebylo to mechanickým propíchnutím, tlak unikal mikroskopickou dírkou po dobu mnoha hodin.
V žádném případě již tyto duše (i přes opravdu velmi malou hmotnost) nebudu používat.
lehký
defekt po druhé jízdě