Vyhovuje barveným vlasům,šampon a kondicioner používám dvakrát týdně..
tak jedině cena

Vyhovuje barveným vlasům,šampon a kondicioner používám dvakrát týdně..
tak jedině cena
byl mi doporučen
Spolu se šamponem, vzhledem k tomu, že mi hrozně padaly vlasy, je tento prostředek ze všech možných vyzkoušených pro mně nejlepší.
Já nemám
Dostala jsem šampon, a chtěla jsem mít i kondicionér stejné značky. Šampon kondicionér používám 2-3 týdně, dle potřeby..
výborně se vlasy rozčesávají
Revalid Dry Hair Revitalizing Protein Conditioner 250 ml používám spolu s šamponem od firmy Revalid, vlasovým tonikem /Revalid hair tonic with caffeine, občas kombinuji s tonikem /Revalid hair loss - Regrowth serum with Redensyl a doplňkem stravy pro podporu růstu vlasů zevnitř /Revalid hair complex/ cca 2 měsíce, kdy jsem měla problémy s padáním vlasů po prodělaném onemocnění Covid.
Po tomto používání produktů od firmy Revalid mně vlasy okamžitě přestaly padat a začaly dorůstat nové.
doporučuji, velká spokojenost s produkty od švýcarské firmy Revalid, naprostá jednička v zamezení padání vlasů
Je nejlepší pro mě suché vlasy,vlasy jsou hladké a lesklé a nekrepatí se,nesmývá barvu,
používám jen tento asi víc než 5 let
Nejlepší kondicionér, co jsem kdy zkusila. A že jich bylo...
Používá má snacha,zatím spokojená.
Byl to dárek.
Moje vlasy se sklonem ke krepatění jsou po umytí hladké a lesklé. Doporučuji.
Vyzkouším i Anti-age řadu.
zabírá
vyhovuje mi
vlasová kosmetika REVALID je kvalitní
Jediný kondicioner, po kterém mám tak krasne vlasy.
Nic se mu nedá vytknout.
Za mě dokonalost, používám už 3tim rokem.
Je úžasný. Vlasy jsou po něm pevnější, lesklé a vůbec nedráždí.
Dobrá investice. Osvědčená značka.
Na doporučení ,lehké rozčesávání vlasů, každý den
mastí se více vlasy
příjemný