Noční světlo Recenze Retlux RNL-105 8xLED 0,45W

Recenze Retlux RNL-105 8xLED 0,45W

Noční LED světlo Retlux RNL-105 disponuje pohybovým senzorem, fotodiodou, manuálním přepínačem a funkcemi ON/OFF a AUTO. V poloze AUTO se světlo samo po setmění spíná, jakmile detekuje pohyb. Obsahuje samolepicí nerezovou magnetickou úchytku nebo lze montáž provést prostřednictvím vrutů. Napájení světla je zajištěno třemi AAA bateriemi.

petr21511. května 2024

Šetří elektřinu na schodišti.

Registrovaný uživatel2. března 2023

Zboží doporučeno od známé, funguje automaticky na pohyb (rozsvěcuje-zhasíná), používá se v bytě trvale, rodina spokojena.

Osvětlení doporučuji coby orientační.

Registrovaný uživatel8. ledna 2023

dobře svítí

kvalitní produkt

Registrovaný uživatel10. prosince 2022

Šetří elektřinu, nemusí se svítit na celé chodbě (zároveň se rozsvítil 4světla).

Rozsvěcuje se i za šera, dokud nen na chodbě dostatek denního světla.

Registrovaný uživatel25. května 2022

Již jsem ho jednou koupil a osvědečil se

nejsou připomínky ke zboží

Registrovaný uživatel5. května 2022

Používáme jako noční světlo na WC.

Registrovaný uživatel9. července 2021

Skvělé světlo do chodby, kde máme vypinač až na druhé straně. Rozsvítí ke zorientování cesty. Funguje perfektně.

Snad jen vypadává magnetek zezadu, pokud za světlo zaberete ručně. Pokud na něj umístěné nikdo nesahá, drží perfektně.

Výborný výrobek, vřele doporučuji. Zapíná se opravdu až když je šero, přes den nespíná. Což je moc fajn, zatím první výrobek tohoto typu, co jsmem objevila. Doporučuji!