Láhev Recenze Retap 800 ml

Recenze Retap 800 ml

Krásná a ekologická láhev Retap výborně nahrazuje jednorázové plastové PET láhve. Díky kvalitnímu těsnícímu víčku (které se nešroubuje, ale zacvakuje) se nic nevyleje a výborně se z nich pije. Vyrobena je z vysoce odolného a pevného borosilikátového skla + z 20% recyklovaného. Láhev neobsahuje Ftaláty ani Bisfenol A (BPA), škodlivé toxické látky, ropné deriváty, chemická rozpouštědla, karcinogeny…

1 recenze

Registrovaný uživatel14. ledna 2022

Láhev je moc pěkná, lehká, výborně se z ní pije. Trošku horší je manipulace s vrškem, ale dá se na to rychle zvyknout

Máme ji od vánoc a po 3 týdnech používání praskla - při přechodu z mrazivého (cca -5°C až -7°C) do teplého (18°C) prostředí. Využila jsem možnost doživotní záruky a za 104Kč (včetně poštovného) jsem objednala novou. Nyní čekám na dodání. Ale to, že nevydrží mrazy mě mrzí a limituje v používání.

Tak moc se mi líbí design a manipulace, že jí ty mrazy odpustím :-)

Varianta oranžová