Jemné bubliny, perfektní

Jemné bubliny, perfektní
Velmi jemné bublinky.Používám pro CO2.
jemné bublinky
Dobrý nápad.
CO2 unikalo jen kde jsou závity .
dělá jemné bublinky
i přes zatížení se zvedá ze dna, pak ale se bubliny hodně zvětší
Dělá drobňoučké bublikny
Je tichý
Po chvilce (týden?) se ucpal a přestal fungovat
Nevím co jsem udělal špatně, nicméně mi dřevěný vzduchovací blok přestal fungovat. Mám relativně silnou pumpu na vzduch a i přes to se dřívko nasáklo vodou tak, že vzduchování nefunguje.
Mimochodem, koupil jsem si rovnou dva a oba udělaly to stejné.
jemné bubliny, vhodný i pro CO2, funguje i na kvašák.
je to dřevo, takže plave, je nutné ho ukotvit
Jemné bublinky
dřevo - živý materiál, lépe vypadá než nějaká umělina
drobné bublinky
dřevo - živý materiál, určitě bude rychleji degradovat než nějaká umělina
Má tendenci plavat, přiděláno gumičkou ke kousku žuly.
Myslím že tak malý by plaval i těžší kámen - vlivem hadičky plné vzduchu
Logicky jdou bublinky jen ze dvou stran špalíčku, ve směru pórů dřeva
Oblíbily si ho krevetky, snad si ho moc neoblíbí řasa...
Dělá krásné malinké bublinky
Po pár týdnech se snadno zanese a výrazně méně vzduchuje
Je lepší než vzduchovací kámen, protože ten se drolí. Navíc lipové dřívko má o dost jemnější bublinky než vzduch. kamínek.
Plastový závit na uchycení a zatěsnění dřívka k hadičce se mi jednou ulomil ale to jsem z něj sundával tu hadičku a asi jsem víc zabral, takže chyba je asi na mé straně. Příště případně tu hadičku odřežu.
Super levný difuzor a je lepší si ho koupit za 35,- než si ho doma vyrobit (zkoušel jsem to, fungovalo to, ale na druhý den jsem měl zakalené akvárium od té lipové kulatinky z které jsem to vyrobil.
Na lipové dřevo moc velké bubliny
Drobné a husté bublinky.
Při použití ceočka vydrží cca půl roku a začne dělat větší bublinky. Pak se musí vyměnit.
Dopočuji.
Velice jemné bublinky.
Rozměr, mohl by klidně být menší
Ze začátku velice jemné bublinky, což bylo perfektní.
Po týdnu provozu se ze dřeva začala vyluhovat bílá mazlavá hmota. Musel jsem často čistit. Nyní již nepoužívám.