Příslušenství pro troubu Recenze Remoska M21/01 Classic náhradní mísa 2 l

Recenze Remoska M21/01 Classic náhradní mísa 2 l

Náhradní mísa M21 pro Remosku R21. Mísa je vyrobena z hliníku (pro dobrý přenos tepla z víka na mísu) a povrchově potažena materiálem Teflon Classic. Proti předcházejícímu modelu je pevnější a pro lepší manipulaci jsou k ní připevněna plastová ucha.

gerold.petr6. října 2024

Po několika letech velmi spokojeného používání jsme zakoupili novou náhradní mísu k Remosce. Původní i když stále funkční/použitelná byla vyměněa za vzhledově lepší.A Remoska jako taková je vynikající . .

Super prodikt

krode29. května 2024

Dobře se udržuje, pevná ucha jsou dobrá při manipulaci

Dno v prostřední části má už nízkou teplotu (používám na pečení koláčů a buchet).Dohřívám na sporáku přes podložku i když se to nedoporučuje.

Zatím dobrý

Registrovaný uživatel28. června 2023

Osvedcena kvalita. Koupili jsme jako darek. Melo to uspech a Remoska slouzi dobre. Velikost 2 l pro dva nebo jednu osobu staci.

kratka privodni snura

Registrovaný uživatel24. ledna 2023

výborný výrobek

Registrovaný uživatel20. prosince 2022

Je vynikající.

Zatím o žádném nevím.

Výborný doplněk k remosce.

Registrovaný uživatel9. srpna 2022

nepřipaluje se, možnost mytí v myčce

Registrovaný uživatel2. října 2021

Náhradní mísu jsem si doobjednala k Remosce.Hodně ji používám, nic se v ní nepřipálí,báječně se čistí. bezvadný výrobek

Registrovaný uživatel3. dubna 2021

Perfektní propečení, nic se nepřipeče, rychlé a snadné mytí, používám skoro každý den.

Snadno zmizí teflon na dně mísy, mně po třech letech úplně. Už mám druhou mísu, za tisícovku.

Můžu doporučit.