Pečicí pánev Recenze Remoska D51/10 Dua

Recenze Remoska D51/10 Dua

Remoska D51/10 Dua peče, dusí, smaží, zapéká, ohřívá i rozmrazuje. S Remoskou připravíte všechny druhy potravin i masa - stačí ji jen zapnout jedním tlačítkem. Topné těleso je umístěno ve víku, teplo je přenášeno stěnami mísy až na její dno. Potraviny jsou tak ohřívány ze všech stran současně.

Katy15. května 2025

velikost možnost použít i na sporák nemusím užívat troubu

nelze nastavit teplotu, řeším zakrytím alobalem (pokud je to nutné)

dobrý pomocník

parose1. dubna 2025

Skvělá nerez pečící nádoba, která se dá použít i jako hrnec. Peče dobře. Šňůra se dá odpojit.

Vadí mi nepřilnavý povrch na spodní straně víka, který se bude ošoupávat a odlupovat. Trochu mám nedůvěru k plastovému stojánku, ale snad bude v pohodě.

Použito zatím jednou. Remosku používám léta, teď jsem potřebovala menší velikost a nerezové provedení jsem uvítala.

vamapo12. března 2025

Splnila to co jsem očekávala.

Lepší než trouba. Úspora elektřiny.

rohlicekj7. ledna 2025

pro nerezový hrnec, který jde dát i na indukci

jitkazalezakova18. února 2024

Rychle vaření a peceni

mudrjansuva13. února 2024

Slušný výrobek

Nekupovat u výrobce,cena!

Kupovat uvážlivě

mar.sachova5. února 2024

Zaujalo mne nerezové provedení, přiměřená velikost a skleněná poklice, kterou je remoska navíc vybavena. Odnímatelná el. šňůra je výborný nápad. Maso i moučníky připravené v remosce jsou dobře a stejnoměrně propečené, šťavnaté. Doba přípravy je poměrně krátká, což není na újmu kvalitě Pečící papír používám na pokrytí dna a zčásti i na boční stěnu. Přestože je remoska nerez, velmi dobře se udržuje. Remosku používám v průměru 2x týdně.

Remosku jsem si velmi oblíbila a neshledala jsem žádné nedostatky.

S remoskou jsem velmi spokojena. Líbí se mi moderní a praktické řešení výrobku a její výkon plně nahradí pečící troubu i přípravu pokrmů v pánvi na sporáku.

Registrovaný uživatel13. listopadu 2023

Nerez, možnost indukce

Cybí termostat

Registrovaný uživatel27. června 2023

Jsem sama a při malém množství se nevyplatí zapínat troubu. Taky je to v remosce daleko dříve upečeno a chuťově lepší.

Registrovaný uživatel22. dubna 2023

Již v minulosti jsem měla remosku. Teď jsem jen čekala na remosku bez teflonu, dočkala jsem se. Jsem s ní velmi spokojená. Je to šikovný pomocník v kuchyni, s malou spotřebou elektrické energie.

Mohu jen doporučit.

Registrovaný uživatel1. února 2023

Malá spotřeba

Registrovaný uživatel20. ledna 2023

je nerez, spoří energii, je pro dva

Registrovaný uživatel12. ledna 2023

Nerez, nepodrápe se. Dlouhá životnost. Nepřilnavost. Poklice.

Registrovaný uživatel7. ledna 2023

Malá ale šikovná-super

Registrovaný uživatel10. prosince 2022

dá se použít jak na vaření tak i na pečení ... že je z nerezu,. používám ho skoro pořád. moc moc děkuju krásné vánoce všem lidem dobré vule

Registrovaný uživatel13. listopadu 2022

- skvěle propracované víko - plastová podložka - odnímatelné napájení - kvalitní přenos tepla po nádobě

- doplnit časové relé pro nastavení doby pečení při různých materiálech - odkládání víka při kontrole obrácením je dosti nebezpečné. Doplnit stojánek pro odložení víka

- bezva produkt

Registrovaný uživatel9. listopadu 2022

Nerezová remoska. Má navíc skleněnou pokličku, tak je možno použít mísu jako hrnec. Horký horní díl se odkládá obráceně je k tomu přizpůsoben. Součásti remosky je plastový podstavec a tak lze rozpálenou remosku postavit na stůl na podstavec. Hezký vzhled, kvalitní provedení. Výkon 400 W.

Registrovaný uživatel5. listopadu 2022

Dobrý výrobek.

Registrovaný uživatel10. října 2022

Prostě remoska. Ta se chválí sama.

Možná by to chtělo regulaci výkonu. Některé věci se shora pálí. Vyřešil jsem to časovým spínačem.

Výborný výrobek. Perfektní provedení, jen ten výkon, na tom by vývojáři v remosce mohli zapracovat.

Registrovaný uživatel28. září 2022

Úspora energie (doufám).

Krátký přívodní kabel.

Je to krátká doba, zatím jsem použila jen jednou a naprostá spokojenost.