Depilátor Recenze Remington WDF5030

Recenze Remington WDF5030

Díky holicímu strojku Remington WDF5030 E51 bude vaše pokožka stále jemná a bez chloupků. Technologie Opti Angle Head disponuje dvěma hypoalergenními plovoucími planžetami, které kopírují křivky těla a spolu s proužkem s mandlovým olejem dosáhnou hladkého a hedvábného výsledku. Holící strojek můžete používat jak nasucho tak i ve sprše. Manipulaci s přístrojem vám usnadní měkká protiskluzová…

Jiřka16. srpna 2025

Tento přístroj nesplnil má očekávání.

Registrovaný uživatel14. října 2023

Perfektně holí v podpaží

Široká hlavice na holení v tříslech, ale při troše šikovnosti to jde.

Registrovaný uživatel13. prosince 2022

Příjateelná CENA

Registrovaný uživatel6. října 2022

2 holící široké planžety. Rychleji holí.

Rozhodně je lepší, než podobný od značky Braun, o kterém jsem si myslela, že bude dobrý, ale nestál za nic. Tento strojek opravdu doporučuji. Tuto značku mám podruhé a jiný už nekoupím.

Registrovaný uživatel1. září 2022

Super jsem spokojená

Registrovaný uživatel7. srpna 2022

použití jak na sucho tak ve sprše

Dle návodu docela dlouhá doba nabíjení, kterou já dodržuji

Vybírala jsem dle recenzí kde se udává 5 z 5. Myslela jsem si, že to bude "NEJ" přístroj, který budu mít, ale jsem celkem zklamaná. Pokud ho srovnám s tím co jsem měla před tímto, který byl za cca 200Kč, tak se moc nezměnilo. Je sice jemnější k pokožce, má o jeden nástavec navíc, má cestovní pouzdro, ale jinak bych řekla, že je skoro srovnatelný s tím co jsem měla. Dle hodnocení jsem očekávala o poznání lepší než ten co byl před tímto, kór když jeho cena je jaká je.

Registrovaný uživatel16. července 2022

velká spokojenost holí perfektně, měla jsem několik holících strojků a tento je nejlepší používám ho 2 x 3 týdně

Registrovaný uživatel28. července 2021

Dobře holí.

Zatím jsem nezjistila žádné.

Poměr ceny a užití dobrý. V

Registrovaný uživatel30. dubna 2021

příjemný, akorát do ruky bez drátu dlouho vydrží nabitý používám týdně

hudec.petra8. listopadu 2020

Spokojenost, jen nemůžu srovnávat, je můj první.

Registrovaný uživatel1. října 2020

Moc spokojená nejsem, čekala jsem, že bude holit intimní partie kvalitněji. Špatně se mi na čištění otevírá.

Již bych si ho nekoupila.