Žehlička na vlasy Recenze Remington Pro Ion Straight S7710

Recenze Remington Pro Ion Straight S7710

Žehlička na vlasy Pro-Ion od značky Remington vám přináší úžasně hladké, navlněné výsledky, bez statické elektřiny ve vlasech a to díky technologii Triple Ionic, která ve vlasech uzamyká negativní ionty a to od kořínků ke konečkům. Devět možností nastavitelné teploty, s nejvyšší možnou teplotou 230°C, nabízí možnost přizpůsobit teplo podle typu vašich vlasů, navíc digitální displej vám ukazuje…

CoVybrat.cz
Odborná recenze
CoVybrat.cz

Přestože tato žehlička patří spíše mezi levnější modely, u kterých jen výjimečně narazíte na funkci ionizace nebo automatického vypnutí, tomuto modelu tyto funkce nechybí. Myslíme si, že pokud si ji zakoupíte, budete spokojeni. V podstatě jsme na ní žádné chyby nenašli. Líbí se nám extra rychlé nahřátí, trojitá ionizace na ochranu vlasů, navíc se s ní velmi dobře pracuje a s úzkými destičkami vlasy krásně navlníte. Vlasy jsou po úpravě tímto výrobkem pěkně lesklé a zdravé. Samozřejmě musíte dodržovat správné použití, žehlit suché vlasy a nenechávat vlasy v žehličce příliš dlouhou dobu. Jen je třeba zdůraznit, že nejnižší nastavitelná teplota je 150 °C, proto zvažte, zda vám to bude vyhovovat a nepotřebujete žehličku s nižší teplotou.

Více na CoVybrat.cz

trojitá ionizační technologie

generátor iontů

nejnižší teplota až od 150°C

Lenka7. ledna 2025

žehličku mám poprvé. Jsem s ní spokojená. Volitelná teplota, pěkně klouže po vlasech. Nemám prostě co vytknout. K žehličce je i teflonový obal, což je dobré.

Registrovaný uživatel11. srpna 2023

Běžně se mi vlasy ve vlhkém prostředí kroutí a krepatí, ale po vyžehlení s touto žehličkou účes nečekaně drží (i za vlhkého počasí) - myslím si, že to je díky tomu ionizátoru, který žehlička má.

volkova0817. června 2020

Žehli. Dcera je spokojena.