Narovná i velice vlnité pevné vlasy, do hladka.
Super žehlička

Narovná i velice vlnité pevné vlasy, do hladka.
Super žehlička
Zatím nevím , nemůžu hodnotit , je to vánoční dárek
Ráda ohodnotím , až se dárek dostane do rukou obdarovaného
funguje velmi dobře
Manželka i dcera jsou spokojené
Vše funguje dle mých očekávání
Perfektní žehlička. Mám suché a vlnité vlasy a konečně jsem našla žehličku, po které vlasy nejsou sušší, ba naopak se mi zdá, že jsou krásně lesklé a vydrží rovné dlouho, což se mi u žádné dosavadní žehličky nestávalo. Rychle se nahřívá a mohu říct, že o vlasy opravdu pečuje. :-)
Žádné nedostatky jsem na žehličce nenašla
S žehličkou jsem nadmíru spokojená. rychle se nahřívá a vlasy jsou po vyžehlení opravdu lesklé a vydrží dlouho rovné. Za mě spokojenost. Poměr kvalita cena si myslím, že je vyhovující.
Hezký design, včetně balení na žehličku, dobře se manipuluje a rychle nahřívá
rychlé nahřátí, žehlička je lehká, dají se dělat vlny a lokny, dostatečně dlouhý kabel
s žehličkou sem maximálně spokojena
- kromě ručního nastavení dokáže také sama nastavit teplotu dle vlhkosti vlasů
- nahřívá se velmi rychle
- byla dodána s hezkým obalem
- dlouhý kabel
Krásně žehlí
Nepálí vlasy,netrhá vlasy,po vyžehlení jsou jemné a dlouho drží vyžehlené.Super je nastavení teploty.
Krásně vyhladí i vlníté hrubší vlasy ,které po vyžehlení touto žehličkou působí zdravěji .
krátký kabel ,ke srovnání s předchozími žehličkami
za tu cenu super žehlička
jsem zcela spokojena
Super,první žehlička se kterou jsem spokojená.Mám tvrdé a kudrnaté vlasy.S touto žehličkou je kratší doba žehlení a ještě i vydrží vlasy vyžehlené celkem dlouho.
Doporučuji tento produkt
Spokojenost, používám radši dražší značky a tuto jsem si koupila do práce na ranní úpravu ale zůstala mi doma a dělá dobře a rychle vlny, líp než ta dražší remingtonka co je přímo na dělání vln.
Netahá ani netrhá vlasy.
Žehlí hezky, vlasy vydrží rovné a lesklé celý den.
Jeden obr zápor, že mi trhá vlasy, na začátku těch destiček, a docela trsy, ne třeba dva vlasy.
Už bych znovu rozhodně nepořídila. Měla jsem predtim žehlicku remingtonS5505 a tisíckrát lepší.
Skvělý výrobek, nahřátí do pár sekund. Snadná manipulace s hezkým vysledkem.
lehká, snadno ovladatelná, vlasy žehličkou snadno prochází, pěkné cestovní pouzdro
Délka kabelu - tenhle model má standartní délku kabelu, což občas může být problém. U předchozí žehličky Remington jsem měla kabel delší, což bylo praktičtější zejména při cestách na hotelech, kde v koupelně často není klasická elektrická zásuvka a je potřeba žehličku zapojit na chodbě.
celkově jsem se žehličkou spokojená
Zatím nevím je to dárek
Rychle se nahřívá, vlasy jsou krásně hladké a netrhá je. Je to moje druhá, stejná žehlička. První mi přestala jít po několika letech, ale protože jsem s ní byla celou dobu spokojená, koupila jsem hned tu samou, jen v jiné barvě.
U této nové nic. U té první mi asi po 2 letech přestal svítit ukazatel teploty v tom okýnku, ale jinak fungovala pořád dobře. Takže bych brala nějaký zvukový signál, že je žehlička nahřátá.