barva na zeď Recenze Remal Fasáda bílá 15 kg

Recenze Remal Fasáda bílá 15 kg

Barva na fasádu Remal fasáda je moderní akrylátová fasádní barva. Je omyvatelná, prodyšná, výborně kryjící a odolává povětrnostním vlivům. Používá se pro nátěry vápenocementových omítek, zdiva, betonových panelů, panelů z lehčených hmot, břízolitu, dřevotřísky apod.

ivetkakucerova19. srpna 2025

Pěkně kryje

Větší spotřeba než uvádějí

Za ty peníze ok

krajda.v7. srpna 2025

Velmi dobře kryje, hezky bílá barva.

jiribolekpolivka27. června 2025

O.k.spokojen

Registrovaný uživatel11. října 2023

mám již letité zkušenosti,výborný výrobek

žádné jsem neshledal

Registrovaný uživatel22. září 2023

Dostal jsem poškozený balíček s polovinou barvy mimo kontejner. To bylo způsobeno špatným balením, téměř žádnou podporou kromě tenké fólie omotané kolem. Nahlásil jsem to firmě. Odpověděli pouze jednou větou, že je to mezi mnou a kurýrem. Vybrali si ale kurýra a naúčtovali mi za to dvojnásobnou cenu. Žádal jsem je o vrácení peněz a nedostal jsem žádnou odpověď, natož vrácení peněz. Už uplynul jeden měsíc. Tato společnost má arogantní zaměstnance a netouží po spokojenosti zákazníků. Ztratil jsem 1417kc a bez laku. Drž se dál od této společnosti.

Registrovaný uživatel20. června 2023

Jsem s produktem moc spokojená.

Registrovaný uživatel22. září 2022

levná, snad vydrží

vybral jsem špatnou tónovací barvu, smíchal jsem ji s fasádní a po dešti se vyplavily pigmenty, musel jsem tudíž koupit další kyblík a použít jinou tónovací barvu a přemalovat zeď znova, moje chyba ne barvy

Registrovaný uživatel3. září 2022

Dobře se pracuje roztírá

Registrovaný uživatel21. srpna 2022

Velmi kvalitní barva

Registrovaný uživatel30. května 2022

Skvele se s ni pracuje, kryje krasne. Spokojenost.

Natirat fasádu touto barvou zvladne i naprostý amater. Ja to delal poprve a vysledek se myslim povedl na jednicku, alespon podle reakce okoli.

Registrovaný uživatel11. července 2021

dobře se s ní pracuje skvěle kryje

Registrovaný uživatel1. července 2021

Barva drží super