Recenze Řeka pod hladinou: Vědomím proti času - Pavel Kolář (2023, pevná)

Recenze Řeka pod hladinou: Vědomím proti času - Pavel Kolář (2023, pevná)

V červnu roku 2018 přivezli do Nemocnice svatého Pavla ve Vancouveru vážně poraněného muže, jehož objevili indiánští lovci na břehu řeky Tatshenshini v oblasti Yukon. Neznámý v bezvědomí zmateně vypráví o Sofii Hartenové, která je již delší dobu na listině pohřešovaných. Záhy je tento muž identifikován jako vodácký průvodce z Čech. Na jeho příběhu odehrávajícím se na hranici života a smrti je…

Registrovaný uživatel13. června 2024

Kniha s prvky skutečnosti i fantazie, skvěle čtivá, s podtextem života a co je když život skončí.

jana.drnkova29. ledna 2024

Četla jsem jednim dechem.

kvetoslava.d10. ledna 2024

Varianta CDmp3
Registrovaný uživatel27. prosince 2023

výborná kniha

Helena Grollová26. prosince 2023

Po velmi dlouhé době kniha, která mě od počátku vtáhla do děje a naprosto pohltila. Četla jsem ji jedním dechem. Za mě skvělá.

Olly28. listopadu 2023

Tuto knihu jsem si zakoupila,protože si velmi cením odborných znalostí a schopností MUDr.Koláře.Navíc jsem jako lékařka četla několik jeho odborných publikací. Zajímalo mě jak si povede ve zcela odlišné roli,konkrétně v roli spisovatele knihy "neodborné". Knihu jsem přečetla já i zbytek rodiny,bohužel z našeho pohledu jediným jejím kladem je snad jen netradičnost a to je více nežli málo.

Bohužel mě tato kniha vůbec nevtáhla do děje,za mou osobu je příliš těžká až depresivní,,složitá,v některých pasážích až nezáživná, místy nesrozumitelná a nepochopitelná. Kniha mě velmi zklamala a mohu s čistým svědomím říci,že už se k ní nikdy nevrátím.

Špatné rozhodnutí zakoupit tuto knihu,zklamání předčilo mé očekávání.

Registrovaný uživatel12. listopadu 2023

Moc hezké čtení, i když trochu nečekané