Recenze Rejuvaskin Rejuvasil silikonový gel na jizvy 4 g

RejuvaSil silikonový gel na jizvy je určen pro topickou aplikaci při péči o jizvy. Vylepšuje vzhled jizev, po aplikaci zanechává v místě aplikace jemný a nelepivý film. Průhledný, bez parfemace, vodě odolný. Vhodný pro použití i u dětí.

Registrovaný uživatel12. března 2021

Zatím po 3 týdnech používání se zdá, že funguje. Jizva výrazně lepší. Velmi dobrá koncentrace.

Koupím určitě opakovaně.

Registrovaný uživatel28. února 2021

Výborné chladivé vstřebávání do pokožky, používám zatím cca tři týdny po odstranění mateřských znamínek. Po aplikaci nezůstane žádný mastný film, lze i použít korektor na prozatimní zamaskování jizvy...

Zatím nevidím žádný zápor. Zdá se, že gel pomáhá hojení, vidím zatím zploštění jizvy...na úplné vyhodnocení potřebuji ještě víc času. 5 hvězdiček zatím nedávám jen proto, že používám krátce.

Dobrá cena v poměru s kvalitou. Našla jsem mnohem dražší "značkové" gely na jizvy. Složení měly ovšem stejné jako tento gelík... Doporučuji zkusit.

Registrovaný uživatel26. února 2021

Pěkně vyhlazuje a zesvetluje jizvy.

Registrovaný uživatel23. února 2021

Vlastnosti, vhodne pro deti, viditelny ucinek

Cena, mnozstvi,