Recenze RefectoCil Lash & Brow Booster 6 ml

Recenze RefectoCil Lash & Brow Booster 6 ml

Sérum s přírodními účinnými látkami prodlužuje růstovou fázi ve vlasových koříncích, řasy jsou tak delší a obočí silnější a hustší až o 56%. Klíčovou látkou je olej z trsovníku lékařského, který znatelně prodlužuje růstovou fázi řas a obočí. Dále zlepšuje strukturu řas a chloupků, zabraňuje lámání a předčasnému vypadávání. Sérum navíc obsahuje biotin a D-panthenol, které řasy a chloupky…

Registrovaný uživatel17. října 2023

Tenhle produkt moc dobře znám.vyzkoušela jsem hodně séra na řasy a byly dražší a efekt žádnej.ale na Refektocil nemůžů říct nic špatnýho protože funguje.

Registrovaný uživatel11. září 2022

Po pravidelném používání (cca po 2 měsících) , ráno a večer, řasy zdvojnásobily svou délku, jsou tím i tmavší. Sérum používám momentálně 3 měsíce, už jsem si objednala další, ale v původním balení je stále dost, vydrží dlouho.

Pokud se dostane do oka, pálí, ale to je u všech přípravků stejné

Jsem naprosto spokojená, tak dlouhé řasy jsem ještě nikdy neměla:-). Dřív jsem používala jiné sérum (Di Angelo) , a to nemělo takové výsledky.

Registrovaný uživatel11. srpna 2022

opravdu rostou řasy

Registrovaný uživatel26. června 2022

Používám na obočí, 1x denně na noc, obočí opravdu dorůstá!! Výborný aplikátor. Doporučuji

Registrovaný uživatel27. března 2022

Opravdu pomáhá a teď si ho kupují i mé kamarádky

Registrovaný uživatel14. prosince 2020

Super nanašedlo, vysledky zatím nemůžu posoudit . Protože používám teprve dva dny. Ale v Německu tohle používají snad všichni a výsledky jsou extra

Trosku to stipe když se to dostane na víčko nebo do oka.

Podle holek v Německu to stojí za to vyzkoušet