Recenze Red Bull Race Teen.2 10-10 černá/modrá

Elektrokoloběžka určená pro městské prostředí nabízí spolehlivý výkon a praktické řešení pro každodenní přesuny. Je vybavena bezzávodovým motorem s výkonem 350 wattů, který umožňuje dosáhnout maximální rychlosti 25 kilometrů za hodinu. Baterie s kapacitou 10 ampérhodin a napětím 36 voltů zajišťuje dojezd až 35 kilometrů, přičemž tento údaj závisí na váze jezdce, druhu a sklonu podkladu a okolních…
Porovnat ceny 8 990 Kč

4 recenze

Rosta27. června 2025

Rám je lehká a pevná slitina hliníku Osvětlení přední a zadní LED světla pro lepší viditelnost Tahle koloběžka splnila moje očekávání Je pohodlná a jezdí se mi na ní dobře

Sib3519. června 2025

Není to závodní stíhačka, ale spolehlivý městský parťák. Světla svítí jak reflektor, takže noční jízdy cajk.

Registrovaný uživatel12. června 2025

Lehká, ale odolná, s dostatečným výkonem 350 W a dojezdem až 35 km. Bezdušová kola? Paráda, žádné starosti s defekty. Osvětlení vpředu i vzadu a chytré brzdy dělají jízdu bezpečnou.

mayerova.irena2528. května 2025

Koloběžku už mám doma nějaký čas a jezdí se mi na ní dobře. Má pěkný výkon, a brzdy reagují super, takže se na ní cítím bezpečně. Za mě to byl dobrý výběr a dobrý nákup.