Elektrokoloběžka Recenze Red Bull Race Take Up

Recenze Red Bull Race Take Up

Elektrokoloběžka Red Bull Race Take Up je určena pro dospělé uživatele, kteří hledají spolehlivý dopravní prostředek pro městské prostředí. S maximální rychlostí 25 km/h a dojezdem až 35 km na jedno nabití je ideální pro každodenní dojíždění do práce nebo na kratší výlety po městě. Kapacita baterie činí 10 Ah a její plné nabití trvá přibližně 420 minut. Koloběžka je vybavena mechanickým…

wamad11. října 2025

Především 3 pro mne prioritní přednosti: Kola 10" - vyjímatelná baterie - odpružená alespoň vidlice. Výrobci by se měli na el.koloběžkách nejprve projet, než je začnou sériově vyrábět a nabízet k prodeji, aby věděli co mají jejich výrobky splňovat v praxi.

První stupeň příliš pomalý a odstatní 2 stupně zbytečně rychlé. Poměrně malý rejd.

Vyhovuje, lze doporučit.

Radka2. dubna 2025

Super design. Má vyměnitelnou baterku, takže když dojde šťáva, můžu ji jednoduše vyměnit a pokračovat v jízdě. Bonus má USB nabíjení pro telefon, což je super při navigaci! Prostě ideální parťák na prozkoumávání měst.

jirka-matejicek19. března 2025

S výběrem koloběžky jsem spokojený. Rozhodoval jsem se mezi dvěma druhy, ale poradil jsem se a na konec koupil tuto. Jezdí se mi na ní dobře, odpovídá popisu a tomu co jsem od koloběžky očekával.

Karel19. února 2025

Na to, jak je lehká, tak jede fakt rychle, a ještě se s ní skvěle manévruje v ulicích. Kola mají super grip, takže i na kluzký silnici je to pohoda. Baterka zvládne docela dlouhou jízdu.

jan.slustik5. února 2025

Tuhle koloběžku mám teď pár týdnů a pořád mě překvapuje, jak je pohodlná. To odpružení je fakt top, můžu s ní lítat po nerovnostech a vůbec to necítím. Je to rychlé a stabilní, takže když se trochu opřu, jsem najednou daleko. A to říkám i jako někdo, kdo měl vždycky radši pořádnou cyklistiku než nějaký koloběžky.

L33329. ledna 2025

Ať už jde o asfalt nebo menší terén, zvládá to naprosto v pohodě. To je přesně to, co potřebuju na rychlé přesuny po městě. Akorát pozor na brzdy, radši si je osahajte, než vyrazíte, jinak to bude divoký.

Kamil15. ledna 2025

Výborně se ovládá, nezáleží na tom, jestli jedeš na rovné silnici nebo chceš udělat nějaký trik na rampě – dá se s ní pohodlně zatáčet, což z ní dělá skvělého parťáka pro městské ježdění i freestyle.

Registrovaný uživatel14. ledna 2025

Stylová, ostrá jak břitva. Černá barva s červeným logem Red Bull vypadá fakt cool, přitahuje pozornost. Super stabilní a rychlá, přesně to, co potřebuji na městské ulice. S většími koly jede fakt hladce. Solidní materiál – jde to s ní pořádně rozjet, ale zároveň se nesklopí ani při tvrdších nárazech.

Sebastian23. prosince 2024

Kola poskytují hladkou jízdu i na asfaltových cestách. Vynikající stabilita i při vyšších rychlostech. Ergonomické gripy na řídítkách jsou velmi pohodlné, rukojeti nekloužou. Po několika týdnech intenzivního používání stále drží perfektně.

Registrovaný uživatel18. prosince 2024

Tahle koloběžka má perfektní design sportovní, ale zároveň elegantní. Nejvíc mě baví její svižnost a stabilita, zvlášť když jedu na delší vzdálenosti. Motor je dostatečně silný, takže si dobře poradí i s menšími kopci.

ivan.kondler6. prosince 2024

Lehká a agilní, ideální pro městské ježdění a rychlé přesuny. Skvělý výkon motoru, který zvládne i mírné kopce bez problémů. Stylový design, který rozhodně zaujme a přitahuje pozornost.

elias.husner22. listopadu 2024

Jízda je díky výkonnému motoru plynulá, a to i při stoupání. Líbí se mi i jednoduché skládání. Motor je dostatečně silný. Koloběžka má originální vzhled, to mě zaujalo hned na první dobrou.

Eva23. října 2024

Kolobka je fakt pohodlná, lehoučká a skladná což pro mě bylo důležité. Kola jsou super odpružená, takže zvládne jakýkoliv povrch, no jezdí se mi na ní fakt dobře.

Klara16. října 2024

Dobře lehká. Rychlá. Má dobré ovládání. Vypadá moc dobře. Jezdí se mi na ní parádně.

mishlou10. října 2024

Koloběžka má hodně dobrý výkon, takže jede svižně. Ovládání je taky dobré, rychle si na ní člověk zvykne. Já jsem si vybrala dobře, a jsem spokojená.

Luděk9. října 2024

Koloběžka má solidní motor. Dlouhá výdrž baterie. Vypadá moderně a sportovně. Je stabilní a svižná, takže se dostanu kamkoliv.