Mobilní telefon Recenze Realme GT Master Edition

Recenze Realme GT Master Edition

Vylepšená verze telefonu Realme GT je i tentokrát obdařená schopností připojit se k 5G sítím. GT Master Edition se honosí obrovským, zaobleným 6,43" Super AMOLED displejem a poskytuje skvělý výkon. Vychutnejte si možnost zachytit každý moment. Realme GT Master Edition je vybaven třemi fotoaparáty s rozlišením 64+8+2 Mpx, které nabídnou perfektní ostrost a preciznost každého snímku.

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Na český trh vstoupil na první pohled skvěle vybavený telefon Realme GT Master Edition, kterému nechybí 120Hz Super AMOLED displej, výkonný procesor Snapdragon 778G ani extrémně rychlé nabíjení SuperDart. Jak si v našem redakčním testu vedl tento zajímavě vybavený smartphone s cenou okolo 10 tisíc korun?

Více na Mobilenet

široké možnosti nastavení systému

pohotová čtečka otisku prstů

krásný 120Hz Super AMOLED displej

dlouhá výdrž a velmi rychlé nabíjení

praktické zpracování zad

originální design

výkonný hardware

zbytečná makro kamerka

čtečka otisku prstů zbytečně nízko

hlavní snímač bez OIS

pouze jeden hlasitý reproduktor

Techarena
Hodnocení: 100 %Odborná recenze
Techarena

Testování Realme GT Explorer Master Edition bylo pro mě nesmírně těžké. Zaprvé je složité to celé jméno pořád vyslovovat. Proč je tak hloupě dlouhé? A zadruhé, tohle je s přehledem ten nejlepší telefon Realme, který jsem doposud používal. Má spoustu předností, které doteď u značky chyběly, avšak na nás v Česku výrobce pochopitelně kašle. Protože mi nemůže prostě dostat hezké věci. ...

Více na Techarena
Registrovaný uživatel26. března 2023

Velmi dobrý telefon za super cenu když byl v akci. Cena Kvalitní displej Kvalitní zpracování Herní režim Rychlost a výkon

Jen jeden reproduktor Slabší baterie ale vyvažuje to rychlé nabíjení

Ve výprodeji za super cenu.Byl jsem několik let věrný Asusu ale boužel jejich cena je v současné době přehnaná.Koupě nelituju,je to velmi dobrý telefon s moderní výbavou.

Varianta 8/256 GB Cosmos Black
Registrovaný uživatel7. února 2023

Dobrá výdrž baterie

Varianta 8/256 GB Cosmos Black
Registrovaný uživatel4. února 2023

Byl to dárek ..zatím spokojenost s tímto mobilem . Jinak obchod musím též pochválit,rychle dodání ,cena i skvělá komunikace ..Děkuji

Registrovaný uživatel31. ledna 2023

Padne krásné do ruky.spousta vymožeností

Super telefon

Registrovaný uživatel30. ledna 2023

Rychlý, dobrá cena, parádní foťáky přední i zadní

Dřív jsem měl 4,5 palce mobil a tady ty větší už jdou špatně ovládat jednou rukou

Registrovaný uživatel12. ledna 2023

Rychlé nabíjení Krásný dispaly Poměr cena výkon Fotoaparáty Příjemné ovládání a široké možnosti přizpůsobit si telefon podle sebe Design

Čtečka otisku prstů by mohla být víš Tlačítka ovládání zvuku jsou na jedné straně a tlačítko vyp./zap. na straně druhé - stiskem tlačítka vyp./zap. a tlačítka pro zvýšení zvuku pořídí snímek obrazovky a často se to stává náhodou

Nejlepší telefon do 8000 Kč v porovnání s konkurencí

Varianta 6/128 GB Luna White
Registrovaný uživatel27. prosince 2022

Paměť Display Výkon Jack 3,5 mm

Fotky by mohly být lepší, ale ve své cenové kategorii jsou ok Baterie by mohla být větší

Za 6.500,- se asi lepší telefon pořídit nedá, snad jen Edge 20 od Motoroly. Rozdíly jsou jen v detailech a různí lidé mají různé priority.

Varianta 8/256 GB Luna White
Registrovaný uživatel15. prosince 2022

Vzhled - hezký, Dobrý procesor, rychlý svižný, dají se hrát hry, super amoled pochvala. Fotky video ujde to. Always display. Telefon v bílém provedení super.

Nemožnost aktualizace na android 12 přitom u konkurence už dávno běží 13. Zajímalo by mě kolik by tenhle ten model musel stát peněz aby proběhla aktualizace na Android 12?

Varianta 8/256 GB Luna White
Registrovaný uživatel11. září 2022

Mám krátce, zatím se seznamuji, dobíjení příjemně překvapí svou rychlostí, příjemný do ruky.

Doporučuji, ale každý má své požadavky a někomu nemusí pasovat třeba váha.

Registrovaný uživatel17. srpna 2022

Skvělý mobil, sice mám první den ale nedokážu si ho vynachválit

Registrovaný uživatel5. srpna 2022

slušný mobil, za mě zaměřeno na výdrž baterie a kvalitu při hraní her, a dobré fotky

že ho zdražili, jinak bych koupil druhý i partnerce :D

zatím vše v pohodě, mám ho zatím měsíc

Registrovaný uživatel26. července 2022

Rychlý a spolehlivý

Registrovaný uživatel20. července 2022

Normální telefon kolem šesti tisíc. Dražší nemá pro mě smysl. Je dobrej, tak se snad neposere.... Hlavně má v balení vše co potřebujete. Telefon, nabíječku, silikonové pouzdro sice nic moc. A má to na displeji nalepeno již nějaké ochranné sklo. Kvalita neznámá. Poměr cena-výkon pro mě ideální.

Zatím nic k telefonu. Jen nedoporučuji k nákupu elektroworld.

Good job

Registrovaný uživatel23. května 2022

Pohledově hezký telefon.Super nabijeni.Krásné barvy dispeje a užasná paměť.

Snad jen to že nemá klasické rádio.

U mě dobrý

Registrovaný uživatel19. května 2022

5G internet Rychlé nabíjení (Za 30min plně nabito) Obnovovací frekvence Výkon (rozjede Fortnite na stabilních 30FPS)

Na displeji již nalepená "pouze" Ochranná fólie

Skvělý poměr Výkon/Cena. Ve srovnání s iPhone 11 má tento mobil stejně výkonu, ale za poloviční cenu.

Registrovaný uživatel14. května 2022

Rychlé nabíjení Dobrá výdrž Dobrý poměr výkon cena V této kategorii dobře viditelný display na slunci

Registrovaný uživatel9. dubna 2022

Zatím se vším spokojený